16 de juliol de 2020 16/7/20

El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica

El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica - (foto 2)
  El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica - (foto 3)

  El passat divendres es va iniciar la 11a Mostra Gastronòmica Benissa, on diversos bars i restaurants de la població comparteixen el seu bon fer mitjançant delicioses tapes i altres propostes, com vins, cerveses i postres. Una cita al Centre d'Art Taller d'Ivars. Conjuntament, s'han celebrat altres propostes potents, com la segona trobada de Cocteleria de la Comunitat Valenciana.

  A l'acte d'Inauguració, Xavi Tro, regidor de Creama, va voler agrair la participació de les empreses locals, a la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2018 i a altres associacions, destacant l'evolució d'aquest esdeveniment gastronòmic.

  Tro va presentar a Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible. Climent va destacar que "la gastronomia és un dels elements que millor ressalta la personalitat de cada comarca, traslladant-se de generació en generació. Ací a Benissa són 11 anys on es promouen els productes de la terra, vins o menús especials, i enguany veig una aposta interessant per un producte tradicional a la Marina Alta com és l'embotit". El Conseller va manifestar que "de vegades coneixem més el que veiem per la tele que el que menjaven els nostres avis, i és possible que els xiquets coneguen més les salsitxes d'un lloc tan proper com Frankfurt i que no hagen tastat l'embotit de les nostres zones. Cal apostar pel consum de productes com aquests, tradicionals, potenciant també als productors de la zona i també al nostre comerç local, com ací a Benissa, perquè ofereixen productes de luxe, tradicionals i de qualitat".

  A un acte on també es va comptar amb part de la corporació local, alcaldes, regidors i regidores de la comarca i representants de distints òrgans comarcals com Rosario Donderis, Gerent de Creama, Abel Cardona, Alcalde de Benissa, va voler agrair que "estigueu hui a Benissa, fent poble i fent comarca, a un espai on defenem l'economia local i el producte de proximitat".

  La Mostra va continuar amb un nombrós públic assistent, que va poder gaudir amb les creacions culinàries dels restaurants participants i d'altres productes com cerveses artesanes o vins de la terra.

  Pujar