elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica

El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica
  MÉS FOTOS
  El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica - (foto 2)
  El Conseller d'Economia Sostenible inaugura la XI Mostra Gastronòmica - (foto 3)

  El passat divendres es va iniciar la 11a Mostra Gastronòmica Benissa, on diversos bars i restaurants de la població comparteixen el seu bon fer mitjançant delicioses tapes i altres propostes, com vins, cerveses i postres. Una cita al Centre d'Art Taller d'Ivars. Conjuntament, s'han celebrat altres propostes potents, com la segona trobada de Cocteleria de la Comunitat Valenciana.

  A l'acte d'Inauguració, Xavi Tro, regidor de Creama, va voler agrair la participació de les empreses locals, a la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2018 i a altres associacions, destacant l'evolució d'aquest esdeveniment gastronòmic.

  Tro va presentar a Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible. Climent va destacar que "la gastronomia és un dels elements que millor ressalta la personalitat de cada comarca, traslladant-se de generació en generació. Ací a Benissa són 11 anys on es promouen els productes de la terra, vins o menús especials, i enguany veig una aposta interessant per un producte tradicional a la Marina Alta com és l'embotit". El Conseller va manifestar que "de vegades coneixem més el que veiem per la tele que el que menjaven els nostres avis, i és possible que els xiquets coneguen més les salsitxes d'un lloc tan proper com Frankfurt i que no hagen tastat l'embotit de les nostres zones. Cal apostar pel consum de productes com aquests, tradicionals, potenciant també als productors de la zona i també al nostre comerç local, com ací a Benissa, perquè ofereixen productes de luxe, tradicionals i de qualitat".

  A un acte on també es va comptar amb part de la corporació local, alcaldes, regidors i regidores de la comarca i representants de distints òrgans comarcals com Rosario Donderis, Gerent de Creama, Abel Cardona, Alcalde de Benissa, va voler agrair que "estigueu hui a Benissa, fent poble i fent comarca, a un espai on defenem l'economia local i el producte de proximitat".

  La Mostra va continuar amb un nombrós públic assistent, que va poder gaudir amb les creacions culinàries dels restaurants participants i d'altres productes com cerveses artesanes o vins de la terra.

  Pujar