15 d’octubre de 2019 15/10/19

Ja es coneixen les persones guanyadores del Concurs d'Aparadors en honor a les festes

Ja es coneixen les persones guanyadores del Concurs d'Aparadors en honor a les festes - (foto 1)

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), en col·laboració amb l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA, han organitzat el Concurs d'aparadors comercials amb motiu de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta.

En aquesta ocasió, les empreses i comerços participants també han pogut comptar amb l'assessorament i col·laboració dels alumnes del cicle mitjà de comerç de l'IES Josep Iborra de Benissa.

Els 17 comerciants participants han sigut Agulla i fils, Amaranto Flors, Avaloris de Mar, Boutique L’Alcudia, Boutique Maniquí, Detalls Martí, El Cup, Joieria Carralo, La Ventana Natural, Lucas LCS, Martínez Muebles, Materiales de construcción Benissa, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi, PuntÒptic, Sendra Decoració i Visiòptica.

El jurat, que va visitar els comerços recentment, ha valorat el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc., resultant premiades les empreses Materials de construcció Benissa, Martínez Muebles i Pampallugues Decoració.

ocultar
Ja es coneixen les persones guanyadores del Concurs d'Aparadors en honor a les festes
Pujar