elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conclouen les obres de millora sobre les actuacions en els centres educatius de Benissa

Conclouen les obres de millora sobre les actuacions en els centres educatius de Benissa

  Aquestes obres, han permès actuar generant les millores i reformes necessàries en els CEIP Pare Melchor i Manuel Bru i l'IES Josep Iborra.

  Cal recordar que les actuacions sobre aquests centres, han superat els 500.000 euros d'inversió incloses en la subvenció obtinguda per l'Ajuntament per a aquesta fi.

  Sobre el CEIP Pare Melchor s'ha actuat amb la primera fase de la reforma dels banys de l'edifici de primària i l'adequació i modernització del pati de l'edifici d'infantil. En el cas del CEIP Manuel Bru s'han realitzat millores com l'adequació de la pista esportiva annexa al gimnàs i la reforma del pati infantil, substituint una zona d'arena per una superfície d'herba natural o de cautxú. Finalment, en l'IES Josep Iborra s'han insonoritzat les aules de música i ampliat la dotació d'equipament per als cicles formatius.

  Aquestes actuacions s'han realitzat sobre centres que mantenen una gran activitat i usos diversos, la qual cosa comporta un alt grau de deterioració, especialment en els espais d'ús comú, sent per tant considerat com una actuació prioritària per a l'Ajuntament de Benissa.

  En paraules de Manolo Juan, Regidor d'Urbanisme, "les reformes en aquests centres han sigut esperades, i han suposat una millora significativa en les condicions dels centres públics a Benissa. Concretament, les millores són relatives a la seguretat i qualitat en els patis d'infantil i la pista d l'alumnat de primària, on juguen diàriament i per tant necessitaven aquesta reforma. Cal destacar que Benissa és un dels primers municipis de la Comunitat Valenciana que ha acabat aquestes reformes del Pla Edificant i que hi ha possibilitat de sol·licitar altres millores que s'estan estudiant amb els centres per continuar millorant, aprofitant aquestes ajudes de la Conselleria".

  Pujar