6 de juliol de 2020 6/7/20

Conclouen les obres de millora sobre les actuacions en els centres educatius de Benissa

Conclouen les obres de millora sobre les actuacions en els centres educatius de Benissa - (foto 1)

  Aquestes obres, han permès actuar generant les millores i reformes necessàries en els CEIP Pare Melchor i Manuel Bru i l'IES Josep Iborra.

  Cal recordar que les actuacions sobre aquests centres, han superat els 500.000 euros d'inversió incloses en la subvenció obtinguda per l'Ajuntament per a aquesta fi.

  Sobre el CEIP Pare Melchor s'ha actuat amb la primera fase de la reforma dels banys de l'edifici de primària i l'adequació i modernització del pati de l'edifici d'infantil. En el cas del CEIP Manuel Bru s'han realitzat millores com l'adequació de la pista esportiva annexa al gimnàs i la reforma del pati infantil, substituint una zona d'arena per una superfície d'herba natural o de cautxú. Finalment, en l'IES Josep Iborra s'han insonoritzat les aules de música i ampliat la dotació d'equipament per als cicles formatius.

  Aquestes actuacions s'han realitzat sobre centres que mantenen una gran activitat i usos diversos, la qual cosa comporta un alt grau de deterioració, especialment en els espais d'ús comú, sent per tant considerat com una actuació prioritària per a l'Ajuntament de Benissa.

  En paraules de Manolo Juan, Regidor d'Urbanisme, "les reformes en aquests centres han sigut esperades, i han suposat una millora significativa en les condicions dels centres públics a Benissa. Concretament, les millores són relatives a la seguretat i qualitat en els patis d'infantil i la pista d l'alumnat de primària, on juguen diàriament i per tant necessitaven aquesta reforma. Cal destacar que Benissa és un dels primers municipis de la Comunitat Valenciana que ha acabat aquestes reformes del Pla Edificant i que hi ha possibilitat de sol·licitar altres millores que s'estan estudiant amb els centres per continuar millorant, aprofitant aquestes ajudes de la Conselleria".

  Pujar