elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Concedides les bonificacions fiscals per taxes de brossa i impost de circulació

Concedides les bonificacions fiscals per taxes de brossa i impost de circulació

  L'ajuntament de Benissa ha fet públiques les ajudes concedides per taxes de brossa dirigides a persones grans amb rendes baixes i la bonificació en impost de circulació a vehicles híbrids o elèctrics.

  En total, Benissa ha concedit 17 ajudes a persones amb renda baixa majors de 65 anys per a la subvenció de l'impost de brossa i dues ajudes per a abonar l'impost de circulació dirigit a persones propietàries de vehicles elèctrics i híbrids.

  En l'aspecte social, les bonificacions per taxes de brossa s'ha destinat a persones majors de 65 anys amb recursos escassos, atorgant-se una bonificació que aconsegueix el 90% del rebut. Respecte a la bonificació en l'impost de circulació en vehicles elèctrics i híbrids l'Ajuntament aplica una bonificació de fins al 75% en els vehicles elèctrics i un 50% en els híbrids.

  Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Benissa pretén facilitar l'accés a les bonificacions a aquelles persones que es troben en algun d'aquests supòsits, al mateix temps que ofereix, en el cas de l'impost de circulació, un al·licient per a fer ús d'aquest tipus de transport que ajuda a millorar el medi ambient.

  Fernando López Corsi, regidor d'Hisenda, explica que "l'Ajuntament treballa en donar a conèixer aquestes bonificacions, de manera que cada vegada més persones puguen beneficiar-se d'aquestes ajudes en el pagament de taxes i impostos municipals".

  Pujar