elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Coeducació, afectivitat sexual i identitat de gènere en els cursos d'estiu de la UA

    Construir espais d'intervenció en contextos educatius per a formar i transformar de manera conjunta estudiants, docents i famílies en qüestions relacionades amb coeducació, afectivitat sexual i identitat de gènere, és el la temàtica que abordarà demà dimarts, 11 de juliol, el curs d'estiu «Igualtat en contextos educatius: coeducació, identitat i diversitat sexual» a la Seu Universitària de la Marina.

    El curs, coordinat per la UA i CEFIRE Alacant, té com a principal objectiu esdevenir un lloc de trobada per a l'intercanvi d'iniciatives i experiències destinades a proporcionar a la comunitat educativa una visió actualitzada que corresponga als canvis socials i les necessitats educatives per a la igualtat.

    Aquesta trobada, dirigida per M. Àngels Francés, directora del Departament de Filologia Catalana, i M. José Valero, CEFIRE Alacant, s'adreça a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior, professorat de la xarxa de centres educatius de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyament no universitari, la formació del qual correspon al CEFIRE d'Alacant, i altres participants interessats.

    Pujar