elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cicle “Descobreix la Nostra Comarca” visitarà el Parc del Montgó aquest diumenge

El cicle “Descobreix la Nostra Comarca” visitarà el Parc del Montgó aquest diumenge

  La iniciativa, que celebra la seua quarta activitat de l'actual cicle “Descobreix la Nostra Comarca” recorrerà diumenge que ve, 14 d'abril, l'entorn del parc del Montgó. Es sortirà des de Benissa en cotxes particulars fins a arribar al Montgó, en terme de Xàbia, on es farà una ruta que partirà de la zona de les Planes fins al cim.

  Aquesta nova sortida s’iniciarà a les 8.30 h sortint els participants, com és habitual, des de l'aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru. El recorregut presenta una dificultat mitjana, estant guiat per Silvana Pastor Grimalt. La distància és de 8,84 km amb una durada de 4 hores aproximadament i el desnivell de 636 metres.

  Aquelles persones interessades a participar han d'inscriure's obligatòriament al Palau d'Esports Sant Pere, cridant al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l'adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12 h del divendres 12 d'abril.

  Donades les característiques d'aquest tipus d'activitats es recorda l'obligatorietat de portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i aliments. De la mateixa manera, es recorda que si els participants porten gos, l'animal ha d'anar en tot moment degudament lligat.

  Donades les característiques de l'activitat, és necessari comptar amb una assegurança d'accidents que es fa als participants, per al que ha de facilitar-se, en el moment de la inscripció; el nom complet, el núm. de DNI, data de naixement i el núm. d'un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

  Com en edicions anteriors, aquest cicle d'excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benissa amb el clar objectiu de contribuir a fomentar el coneixement sobre el nostre ric entorn, cosa que permet posar en valor els nostres recursos naturals.

  Pujar