elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa torna de Fitur 2018 amb nombrosos contactes d'empreses d'allotjament i touroperadors interessats

Benissa torna de Fitur 2018 amb nombrosos contactes d'empreses d'allotjament i touroperadors interessats
  MÉS FOTOS
  Benissa torna de Fitur 2018 amb nombrosos contactes d'empreses d'allotjament i touroperadors interessats - (foto 2)
  Benissa torna de Fitur 2018 amb nombrosos contactes d'empreses d'allotjament i touroperadors interessats - (foto 3)

  Diumenge passat va tancar les seues portes FITUR, la Fira de Turisme més important del nostre país i una de les principals d'Europa, una cita obligada per a tots aquells municipis que viuen, d'un mode o un altre vinculats al turisme. Benissa va acudir a aquesta fira amb una oferta diferenciada i clarament posicionada a un sector de visitants que cerquen serveis que ofereixen molt més que la típica oferta de sol i platja habitual.

  En aquesta 38ª edició de FITUR a Madrid, l'àrea de turisme de Benissa ha generat importants contactes i intercanvis comercials, destacant un nombrós interés d'empreses d'allotjament i touroperadors.

  Per a Fernando López Corsi, regidor de Turisme, "aquesta setmana de promoció és fonamental i des de Benissa hem fet un esforç per treballar en la promoció, no solament de la destinació, que ofereix grans atractius, sinó també per associar aquesta destinació amb productes diferenciats enfront d'altres competidors". D'aquesta manera, cal assenyalar que l'intens calendari executat en la fira pels responsables de Benissa, ha permés realçar aspectes com a nostra gastronomia, les nostres tradicions o la nostra oferta de serveis d'oci alternatius. "S'han promocionat les festes, la gastronomia, la cultura, el patrimoni, el turisme esportiu i s'ha fet una important aposta pel turisme experiencial", destaca el regidor.

  En aquesta línia es destaca l'activitat realitzada durant el cap de setmana i denominada "EXPERIÈNCIES MEDITERRÀNIES ÚNIQUES. Ara sí, tens una excusa per a conéixer Benissa". Una Acció promocional en la qual es van regalar 200 Microexperiències a tots els visitants que es van acostar a l'estand de Benissa. L'objectiu d'aquesta acció va ser animar al públic madrileny a descobrir Benissa mitjançant el lliurament de regals segurs consistents en consumicions vàries en ple Centre Històric o a la riba d'alguna de les nostres cales, experiències nàutiques, visites guiades, seients en la desfilada de gala de Moros i Cristians, activitats de turisme actiu tals com a classes d'hípica, classes de tenis, baptismes de golf, etc. Algunes d'aquestes microexperiències van ser aportades gratuïtament per diferents empreses com: Padesucre, Esplai, Plaça 5 Dolç i Salat, la Raspa, Bocateria Racó, Coral Beach, Xiringuito l´Eriçó, Club Hípic Benissa, Club de Golf Ifach, Club de Tenis El Collao i Les Bassetes Dive Centre.

  Però sense cap dubte, un dels moments més espectaculars es va viure el dissabte amb motiu de la tramitació de l'expedient de la declaració de la festivitat de Moros i Cristians de Benissa com a Festa d'Interés Turístic Provincial, la Filà Templaris i la Filà Corsàries van participar en la Gran Desfilada Provincial per a recórrer la Plaça de Callao, el Carrer Preciados i la Porta del Sol. Un moment impactant que va permetre traure l'oferta turística del recinte firal i traslladar la imatge de Benissa al centre neuràlgic de Madrid.

  Pujar