elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa s'uneix a la commemoració del “Dia del Comerç Local”, el pròxim 25 d'octubre

Benissa s'uneix a la commemoració del “Dia del Comerç Local”, el pròxim 25 d'octubre

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb la col·laboració de Confecomerç i Unió Gremial, ha creat el Dia del Comerç Local, que a partir d'enguany se celebrarà cada 25 d'octubre en la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a la labor del comerç de proximitat en la vida dels pobles i ciutats.

  Aquesta campanya de conscienciació de la ciutadania consistirà a donar difusió en les xarxes socials, en els mitjans de comunicació i la realització de cartelleria, tot això per a anunciar la celebració d'aquest dia.

  La Regidoria de Comerç – AFIC-Creama, de l'Ajuntament de Benissa, en aquesta ocasió ha realitzat cartelleria d'informació de la commemoració del dia del “Comerç Local” que ha instal·lat en els opis del nucli urbà, sota el lema “Celebra’l comprant a Benissa, trobaràs tot el que busques!”. També s'han realitzat diverses publicacions en les xarxes socials amb el vídeo i cartelleria realitzat per a l'ocasió.

  En paraules de l'Alcalde, Arturo Poquet, fer costat al comerç local significa potenciar un model de desenvolupament sostenible i una economia al servei de les persones.

  D'altra banda, Isabel Bou Ivars, regidora de comerç i Creama a Benissa, ha indicat que “el dia del comerç local és tots els dies i no sols el 25 d'octubre, ja que amb l'esforç i dedicació de totes i tots els comerciants, el comerç local genera ocupació, dona servei als nostres veïns/as i manté viu els nostres barris i carrers.”

  Pujar