elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa paga les seues factures en menys de la meitat del termini que estableix la llei

Benissa paga les seues factures en menys de la meitat del termini que estableix la llei

    L'última dada trimestral disponible certifica que l'Ajuntament paga cada factura en una mitjana de 29,35 dies des que la mateixa és registrada en el consistori. El termini màxim establit pel Ministeri d'Hisenda està en 60 dies, per la qual cosa, amb aquestes dades, l'ajuntament benisser va pagar als seus proveïdors durant l'últim trimestre de 2017 en menys de la meitat del temps màxim establit.

    D'aquesta forma, el consistori contínua amb els més que acceptables registres dels últims anys. Les últimes dades de morositat i període mitjà de pagament a proveïdors certifiquen una continuïtat en la bona gestió del pagament de les factures de proveïdors.

    Així, l'Ajuntament aconsegueix mantenir els bons registres dels últims trimestres i, en concret, aquest és la millor dada des del tercer trimestre de 2016, quan va registrar 29,01 dies. De la mateixa manera, si mirem la mitjana anual de període de pagament de factures de l'Ajuntament de Benissa, 2017, amb 39,74 dies, és el millor registre des que es va establir l'actual mètode de càlcul.

    Pujar