elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa obri el termini per a demanar bonificacions fiscals

Benissa obri el termini per a demanar bonificacions fiscals
  MÉS FOTOS
  Benissa obri el termini per a demanar bonificacions fiscals - (foto 2)

  L'Ajuntament de Benissa obri el termini per sol·licitar les bonificacions per tasses de fem, l'IBI a famílies nombroses i les bonificacions destinades a impostos de circulació en vehicles elèctrics i híbrids, fins al 28 de desembre.

  En el cas de les bonificacions per tasses de fem, es destinaran a persones majors de 65 anys amb baixos ingressos i la bonificació pertinent es d'un 90% per la tassa de recollida de fem i residus sòlids urbans a les persones beneficiàries. En relació a les bonificacions dels impostos de circulació en vehicles elèctrics i híbrids, anirà dirigit a totes aquelles persones propietàries de vehicles menys contaminants, on els pertocarà una bonificació del 75% dels impostos de circulació a les que compten amb vehicles elèctrics i un 25% a les persones amb vehicles híbrids.

  Per altra banda, les bonificacions de l'IBI a famílies nombroses, podran demanar-les aquelles famílies amb un habitatge on el seu valor cadastral siga menor a 120.000 € i serà amb renovacions de forma bianual. Aquesta, serà d'una bonificació del 50% en el pagament de l'impost de béns immobles.

  Amb aquesta mesura, l'Ajuntament de Benissa pretén facilitar l'accés a la bonificació a totes les persones que es troben en alguns dels tres suposats, al mateix temps que s'ofereix, en el cas de l'impost de circulació, un al·licient per fer ús d'aquest tipus de transport que ajuda a millorar el medi ambient. Les persones interessades deuran acudir a l'oficina de SUMA, al c/ Alacant, 3.

  Pujar