elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa modernitza la seua promoció turística amb una estratègia de Màrqueting digital

Benissa modernitza la seua promoció turística amb una estratègia de Màrqueting digital

  Benissa modernitza la seua promoció turística amb una estratègia de SEO, SEM i XXSS per millorar el posicionament i promoció en línia del municipi per tal d'aconseguir una correcta oferta turística i de patrimoni.

  Per tal de potenciar el centre històric, les activitats i els esdeveniments que es realitzaran a Benissa, aquesta millora suposarà la realització d'una estratègia de màrqueting digital, així com una comunicació enfocada a relacionar la platja amb el centre històric del municipi. Per a això, caldrà la realització de tècniques SEO, SEM i en Xarxes Socials que posicionaran a Benissa i augmentaran el tràfic web a la pàgina http://www.benissa.net/. Un exemple d'actuació, serà l'anàlisi de paraules clau efectives per captar visites qualificades a la web.

  El SEO (Search Engine Optimization) és el posicionament en buscadors i optimitzacions de motors de cerca per tal de donar més visibilitat a una pàgina web a través de resultats orgànics entre els diferents buscadors. Aquestes tècniques se centren en els resultats de cerca orgànica, és a dir, aquells que no són pagats i que ens ajudaran a tractar d'aconseguir que la pàgina web aparega entre els primers llocs de la llista dels buscadors (com per exemple Google). En canvi, les tècniques SEM (Search Engine Marketing) tracten sobre campanyes d'anuncis amb cost en buscadors per tal d'ajudar a optimitzar la visibilitat i augmentar l'accessibilitat a la pàgina web d'un tràfic de qualitat.

  El que és fonamental d'aquest projecte de modernització sobre la promoció turística de Benissa, és l'auditoria inicial SEO que ens proporciona un informe dels resultats amb un anàlisi de l'estat actual de la web. És a dir, la seua indexació, tràfic i les tendències. Així com l'estudi de competències SEO.

  Aquesta acció suposarà un cost de 4.000 € (IVA Inclòs), dels quals la Diputació d'Alacant subvencionarà parcialment amb l'ajuda de 3.400 €. Segons Fernando López Corsi, Regidor de Turisme, "la realització d'aquest projecte suposarà que Benissa estiga al dia i en línia amb el món digital. La intervenció tractarà de millorar el posicionament de la pàgina a través dels buscadors, on aquests situaran al municipi entre les primeres posicions de les seues cerques. Alhora, també ens ajuda a promocionar el patrimoni, tant de la costa com del centre històric, garantint tràfic de qualitat que es podra convertir amb turistes realment interessats amb tot allò que el nostre poble els pot oferir".

  Pujar