elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa inicia el programa de visites guiades i rutes teatralitzades

Benissa inicia el programa de visites guiades i rutes teatralitzades

    Benissa ha iniciat, un any més, el cicle de visites guiades per a mostrar el patrimoni del centre històric a persones interessades, tant els qui visiten el municipi en aquestes dates estivals com als propis veïns o veïnes que desitgen aprofundir en dades dels monuments locals.

    Les visites guiades són gratuïtes i es realitzen fins al 22 d'agost en diversos idiomes: francès, anglés i castellà. Per a participar és necessari reservar prèviament, contactant amb les Tourist Info de Benissa.

    De la mateixa manera, també comencen les rutes teatralitzades, que mostren amb un toc costumista els carrers i espais destacats de Benissa, amb les estisoradores com a protagonistes. Tant les visites guiades com les rutes teatralitzades estan incloses dins del programa d'Activitats de Viu L'Estiu a Benissa, iniciat divendres passat amb el cicle de Música a l'*Estiu i l'actuació de Vicent Ballester i Santiago Juan, els qui van interpretar diverses peces clàssiques de guitarra i violí.

    Entre altres iniciatives, Viu L'Estiu a Benissa torna a les una de major afluència de gent en el centre històric del poble, amb cicles musicals, propostes gastronòmiques, culturals, comercials, turístiques o esportives. I és que al llarg de juliol, agost i part de setembre Benissa es projecta com un punt de trobada per a veïnes i veïns i també per a aquelles persones que ens visiten en aquestes setmanes de vacances.

    Pujar