elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa inicia amb l'alumnat de L’Escola d’Estiu una campanya de conscienciació sobre recollida d'excrements canins

Benissa inicia amb l'alumnat de L’Escola d’Estiu una campanya de conscienciació sobre recollida d'excrements canins
  MÉS FOTOS
  Benissa inicia amb l'alumnat de L’Escola d’Estiu una campanya de conscienciació sobre recollida d'excrements canins - (foto 2)

  L'Ajuntament, des de la seua Escola d'Estiu, ha engegat una iniciativa que pretén recolzar-se en els més xicotets i xicotetes per a conscienciar als adults sobre la importància i necessitat de treballar en la retirada dels excrements canins dels nostres carrers.

  Els joves participants en l'Escola d'Estiu de l'Ajuntament de Benissa han arreplegat recentment diversos packs que inclouen dispensadors i borses especialment dissenyades per a la recollida d'excrements canins. Aquest material pretén ser un reclam amb el qual els escolars puguen despertar la consciència d'aquells pocs adults que encara no respecten a Benissa les mínimes normes de convivència veïnal. En total s'han lliurat aquestos materials a unos 120 xiquetes i xiquets.

  Aquesta mesura, de caràcter simbòlic, és un pas més en la campanya iniciada per l'ajuntament per a atallar un dels principals problemes als quals ha de fer front el municipi, dedicant una important quantitat de recursos econòmics per culpa d'uns pocs desaprensius.

  El lliurament als joves d'aquest material s'uneix a l'inici de les accions sancionadores als infractors, que ja han començat a realitzar-se i a la campanya de conscienciació ciutadana que s'engegarà el pròxim mes de setembre.

  Pujar