elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa inicia el condicionament de camins rurals

Benissa inicia el condicionament de camins rurals

  Benissa Impuls ja ha iniciat els treballs de neteja i desbrossament de camins rurals. Els torns del tractor i de les brigades a peu han començat durant aquest mes de maig, podent intensificar algunes zones en cas de ser necessari.

  Aquesta campanya es realitzarà durant els mesos de maig, juny, juliol, agost i setembre. Període on la vegetació té un desenvolupament més intens i vigorós. Igual que en altres anys, el calendari d'execució dels treballs s'acomodarà a la celebració d'esdeveniments festius de les partides rurals i tindrà a punt la zona de la costa en els primers mesos d'estiu.

  En total, s'esbrossaran més de 180 quilòmetres lineals que estaran baix seguiment i control via GPS. Aquests treballs es realitzaran a través de brigades d'operaris de Benissa Impuls que esbrossaran les pistes, carreteres i camins de competència municipal mitjançant un tractor, i posteriorment les brigades a peu refinaran aquests treballs, i igualment en les zones més estretes.

  El calendari d'intervencions contempla la realització del desbrossament de Oltà, Canor, Bonaire, Lleus, Pinos, Paratella, Trons, Bolufers, Llenes, Pedramala, Biasner, Quisi, Grumers, Cornetes, Bellita, Tros Vell, Serrallonga, Orxelles, Vinyent, Canelles, Pou Roig, Benimallunt, Berdica, Racó Carabou, Collao, Pensí, Osalba, Coet, Benimarraig, Benimarco, Les Albes i altres partides i zones rurals de Benissa. En aquests moments s'està treballant en les zones de Llenes, Pedramala i Biasner. Amb la previsió d'iniciar com més aviat possible altres zones forestals com Oltà.

  Tècnics de Benissa Impuls tornen a remarcar que els treballs s'estan realitzant de la mateixa manera que en anys anteriors, intensificat tasques i duplicant els torns de tractor i efectius. També assenyalen que no és recomanable realitzar la campanya de desbrossament abans, atés que les herbes i altres tipus de vegetació tornarien a créixer per als mesos d'estiu.

  Pujar