elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa compta des d’aquest estiu amb el nou servei de platja canina

Benissa compta des d’aquest estiu amb el nou servei de platja canina

    Benissa habilita una de les seues cales, en concret la cala de La Llobella, com a zona de bany i espargiment per als gossos. L'acord es va aprovar per unanimitat per la junta de Govern el passat mes de juny, en resposta a una demanda històrica de les persones usuàries amb mascotes que tenien la necessitat d'accedir a un espai de platja amb els seus animals.

    D'aquesta manera l'Ajuntament de Benissa, igual que altres poblacions costaneres, ha elaborat una ordenança d'ús de la cala per a aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d'aquest servei. Aquest document presenta drets i obligacions que la persona propietària de l'animal haurà de complir, subjecta a les condicions de seguretat, higièniques, sanitàries i de convivència ciutadana.

    Entre altres normes de conducta destaca que la persona propietària caldrà ser respectuosa amb els animals i dur-los nugats; si el gos pertany a una raça potencialment perillosa, haurà de dur boç obligatòriament. A més, l'animal disposarà de passaport veterinari i targeta d'identificació en regla que portarà la persona propietària. També és important remarcar que, igual que en la resta del terme, és d'obligació arreplegar els excrements de les mascotes i dipositar-los a les papereres. Totes aquestes normes queden arreplegades en cartells ubicats en la mateixa cala i que la persona usuària podrà consultar.

    Pujar