25 d’octubre de 2020 25/10/20

Benissa aposta per Benissa Film Office i el Putxero de Polp per aquesta edició de Fitur 2019

Benissa aposta per Benissa Film Office i el Putxero de Polp per aquesta edició de Fitur 2019 - (foto 1)

  Del 23 al 27 de gener Benissa tindrà la seua representació en la 39 edició de Fitur. La fira, de caràcter internacional que reuneix durant uns dies a empreses i països de tot el món per tal de generar contactes, intercanvis comercials i establir l'agenda turística de 2019.

  Com a novetat, Benissa aposta enguany per un nou projecte dirigit a promocionar el municipi, Benissa Film Office, que aposta per portar la producció audiovisual (rodatges de pel·lícules, publicitat o TV) al poble i també per potenciar la gastronomia local amb un Showcooking del tradicional Putxero de Polp.

  Fitur és ja un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. Ja en la passada edició va batre rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països/regions, 140.120 participants professionals i 110.860 visitants de públic general. Així mateix, el volum de cites de negoci que han sigut agendades i gestionades en Fitur, en els seus diferents B2B, s'ha incrementat fins a aconseguir les 6.800 cites.

  Turisme Comunitat Valenciana manté la seua aposta per reforçar la presència de professionals i empreses en aquesta nova edició de Fitur. Per això, la Comunitat Valenciana comptarà amb nous espais en Fitur Empreses i Fitur Cinema. L'estand principal de Fitur Comunitat Valenciana comptarà amb tres grans illes. En la primera d'elles se situaren les destinacions i les marques turístiques, mentre que la segona se centrarà en els diferents productes que es poden oferir al visitant. Per part seua, el tercer espai estarà destinat a albergar la zona de comunicació i serveis auxiliars.

  Benissa tindrà presència en dos actes el divendres 25 de gener, presentant per la seua part a les 13:00 h un show cooking que tindrà com a protagonista al putxero de polp. Estarà dirigit pel Restaurant Giró que elaborarà, en directe, un Mosset de Putxero de Polp. El plat se servirà amb la cervesa artesana L´Andragó de XABIER´S, productor benisser de cerveses artesanes i a més comptarà amb el suport tècnic i logístic de l'empresa HostelBe.

  D'altra banda, el mateix dia a les 14.00 h es presentarà BENISSA FILM OFFICE amb el llançament d'un vídeo promocional i una web que estarà operativa des del mateix moment de la seua presentació en la fira. Això esdevindrà en la secció Fitur Cinema/Screen Tourism, creada per a connectar la indústria turística i la cinematogràfica, una de les grans novetats d'aquesta nova edició de Fitur 2019 i en la qual Benissa ha volgut estar present. El projecte consisteix a donar suport professional, logístic, administratiu, de gerència o empresarial, a les productores i empreses del sector. També facilitarà la gestió d'autoritzacions, llicències i permisos per a rodar en els determinats espais seleccionats i, a més, proporcionarà informació específica a les productores sobre els recursos i característiques de la zona.

  També s'exhibirà el fullet d'allotjaments turístics amb les tarifes de l'any 2019 així com els dos catàlegs (genèric i de cales) dirigit tant al públic de les oficines de turisme en el seu servei postvenda com per a mostrar en accions promocionals directes en mercats emissors en el qual, tant la imatge com la qualitat de la informació ocupen un lloc destacat.

  I no solament això, sinó que també es durà a terme una acció promocional sota el lema "Esta Semana Santa tu torrija es la Mona de Pascua", que forma part d'una estratègia de promoció turística que s'està desenvolupant per a atraure turistes de Madrid a Benissa els dies 12 al 14 d'abril.

  Per a Fernando López Corsi, Regidor de Turisme destaca que "la presentació de la Film Office incentivarà el consum a Benissa i a més comportarà una major repercussió i promoció dels nostres actius naturals, paisatgístics i històrics. Sense oblidar-nos, que la presentació de la nostra gastronomia tradicional reivindica el nostre plat més famós, el putxero de polp" també destaca que " Benissa tindrà un 2019 molt actiu i amb molts projectes de turisme" i convida, juntament amb tot l'equip de turisme, a totes les persones a seguir el dia a dia de Benissa en Fitur 2019 a través de l'etiqueta #benissaenfitur i #costablancaenfitur".

  Pujar