elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa aposta per Benissa Film Office i el Putxero de Polp per aquesta edició de Fitur 2019

Benissa aposta per Benissa Film Office i el Putxero de Polp per aquesta edició de Fitur 2019

  Del 23 al 27 de gener Benissa tindrà la seua representació en la 39 edició de Fitur. La fira, de caràcter internacional que reuneix durant uns dies a empreses i països de tot el món per tal de generar contactes, intercanvis comercials i establir l'agenda turística de 2019.

  Com a novetat, Benissa aposta enguany per un nou projecte dirigit a promocionar el municipi, Benissa Film Office, que aposta per portar la producció audiovisual (rodatges de pel·lícules, publicitat o TV) al poble i també per potenciar la gastronomia local amb un Showcooking del tradicional Putxero de Polp.

  Fitur és ja un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. Ja en la passada edició va batre rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països/regions, 140.120 participants professionals i 110.860 visitants de públic general. Així mateix, el volum de cites de negoci que han sigut agendades i gestionades en Fitur, en els seus diferents B2B, s'ha incrementat fins a aconseguir les 6.800 cites.

  Turisme Comunitat Valenciana manté la seua aposta per reforçar la presència de professionals i empreses en aquesta nova edició de Fitur. Per això, la Comunitat Valenciana comptarà amb nous espais en Fitur Empreses i Fitur Cinema. L'estand principal de Fitur Comunitat Valenciana comptarà amb tres grans illes. En la primera d'elles se situaren les destinacions i les marques turístiques, mentre que la segona se centrarà en els diferents productes que es poden oferir al visitant. Per part seua, el tercer espai estarà destinat a albergar la zona de comunicació i serveis auxiliars.

  Benissa tindrà presència en dos actes el divendres 25 de gener, presentant per la seua part a les 13:00 h un show cooking que tindrà com a protagonista al putxero de polp. Estarà dirigit pel Restaurant Giró que elaborarà, en directe, un Mosset de Putxero de Polp. El plat se servirà amb la cervesa artesana L´Andragó de XABIER´S, productor benisser de cerveses artesanes i a més comptarà amb el suport tècnic i logístic de l'empresa HostelBe.

  D'altra banda, el mateix dia a les 14.00 h es presentarà BENISSA FILM OFFICE amb el llançament d'un vídeo promocional i una web que estarà operativa des del mateix moment de la seua presentació en la fira. Això esdevindrà en la secció Fitur Cinema/Screen Tourism, creada per a connectar la indústria turística i la cinematogràfica, una de les grans novetats d'aquesta nova edició de Fitur 2019 i en la qual Benissa ha volgut estar present. El projecte consisteix a donar suport professional, logístic, administratiu, de gerència o empresarial, a les productores i empreses del sector. També facilitarà la gestió d'autoritzacions, llicències i permisos per a rodar en els determinats espais seleccionats i, a més, proporcionarà informació específica a les productores sobre els recursos i característiques de la zona.

  També s'exhibirà el fullet d'allotjaments turístics amb les tarifes de l'any 2019 així com els dos catàlegs (genèric i de cales) dirigit tant al públic de les oficines de turisme en el seu servei postvenda com per a mostrar en accions promocionals directes en mercats emissors en el qual, tant la imatge com la qualitat de la informació ocupen un lloc destacat.

  I no solament això, sinó que també es durà a terme una acció promocional sota el lema "Esta Semana Santa tu torrija es la Mona de Pascua", que forma part d'una estratègia de promoció turística que s'està desenvolupant per a atraure turistes de Madrid a Benissa els dies 12 al 14 d'abril.

  Per a Fernando López Corsi, Regidor de Turisme destaca que "la presentació de la Film Office incentivarà el consum a Benissa i a més comportarà una major repercussió i promoció dels nostres actius naturals, paisatgístics i històrics. Sense oblidar-nos, que la presentació de la nostra gastronomia tradicional reivindica el nostre plat més famós, el putxero de polp" també destaca que " Benissa tindrà un 2019 molt actiu i amb molts projectes de turisme" i convida, juntament amb tot l'equip de turisme, a totes les persones a seguir el dia a dia de Benissa en Fitur 2019 a través de l'etiqueta #benissaenfitur i #costablancaenfitur".

  Pujar