elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa acull unes jornades d'intercanvi d'experiències educatives

Benissa acull unes jornades d'intercanvi d'experiències educatives

  Ahir dijous 22 es varen iniciar a Benissa unes Jornades d'Intercanvi d'Experiències Educatives, amb la participació de 195 docents d'educació infantil i primària procedents de centres educatius de la Marina Alta.

  Aquesta iniciativa pretén posar en comú bones pràctiques educatives i aportar diversos punts de vista al professorat, per a poder abordar problemes i nous reptes que demanda la docència en les aules.

  Aquestes jornades, organitzades pel CEFIRE de Gandia, Inspecció Educativa i la regidoria de Cultura i Educació de Benissa, se celebren en el saló d'actes Municipal, quedant pendent una nova sessió el proper dimecres 28 on, entre altres intervencions, estarà la del professor  Vicent Francés, (CEIP Manuel Bru), que parlarà de la pràctica d'aprenentatge cooperatiu i aprenentatge basat en projectes.

  En paraules del regidor de Cultura i Educació, Manolo Juan, "hem de felicitar-nos que Benissa haja sigut triada per l'administració educativa per a celebrar aquestes Jornades i vull enviar a totes les famílies el missatge que poden estar tranquil·les i orgulloses del professorat que tenim en els nostres centres públics. Un professorat molt implicat en la millora de la qualitat de l'ensenyament, com es demostra en els projectes d'innovació educativa que han presentat en aquest intercanvi d'experiències de les mestres i els mestres dels col·legis del sud de la comarca".

  Durant les diferents sessions, el professorat rep formació i pot debatre sobre aspectes com el nou enfocament de l'estudi de les matemàtiques, psicomotricitat i lectoescriptura o patis interactius, alternatives educatives posades en pràctica i ara debatudes per aquest col·lectiu professional.

  Pujar