elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benissa aconsegueix més de 346.000 € en ajudes del SERVEF per a contractar a 22 joves

Benissa aconsegueix més de 346.000 € en ajudes del SERVEF per a contractar a 22 joves

  L'Ajuntament de Benissa rebrà més de 346.000 € per part del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), dins del Programa de subvencions destinada a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) i el Programa de subvencions per a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU). Aquestes ajudes estan dirigides a joves majors de 16 anys i menors de 30, i a Benissa suposen la contractació de 22 persones durant 12 mesos i amb jornada completa.

  Concretament, a Benissa precisen de persones per a realitzar tasques administratives en diferents departaments municipals i a nivell tècnic en els departaments d'Urbanisme i Medi Ambient, Comunicació, Igualtat i Turisme (EMCUJU) i Personal per a obres i serveis públiques, consergeria i per a la realització de tasques administratives a nivell auxiliar en l'àrea de la Biblioteca (EMPUJU).

  Per tant, poden prendre part en el procés de selecció les persones menors de 30 anys que posseïsquen alguna de les titulacions afins als departaments i àrees descrites. És imprescindible estar inscrits en les oficines del SERVEF i formar part del programa de Garantia Juvenil. Des del Departament de Recursos Humans assenyalen a les persones interessades en la inscripció que poden dirigir-se a les oficines del SERVEF a Calp (C/ Benissa Edif. Atalaya, 2 / Telèfon: 96 583 49 11) o bé agafar cita per a la inscripció en el CREAMA de Benissa (C/ Escoto, 72). El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 8 de juny.

  En els últims mesos el consistori ja ha comptat amb 6 persones dins del programa Avalem Jove Plus (SERVEF), i ara inicia el procés per a poder incorporar a 22 noves persones a través d'aquestes ajudes procedents de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  L'Ajuntament de Benissa continua treballant per a adherir-se a futurs programes de foment de treball per a persones de qualsevol edat que estan en l'atur. A més, el consistori oferirà per segon any consecutiu el Pla d'Ocupació Local, que l'any passat va contractar a 6 persones.

  Pujar