elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UA aposta per construir contextos educatius que responguen als canvis socials actuals i la identitat de gènere a les aules

    La Seu Universitària de la Marina (C/ Puríssima, 57-59. Benissa) inaugura demà dijous 12 de juliol el curs d’estiu “Coeducació: canvis socials i identitat de gènere a l’aula”, una proposta encaminada a proporcionar a la comunitat educativa una visió actualitzada d’acord amb els canvis socials i les necessitats educatives per la igualtat. L’acte inaugural, demà a les 9 hores, tindrà l’assistència de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Benissa, Belén Ivars, amb la directora del curs Concepción Bru i la coordinadora d’aquest, Manela Faus. Carmen Ruiz impartirà la conferència inaugural “Graduando la violencia de género desde la escuela”.

    Durant dues jornades, aquesta proposta estiuenca de la UA i el CEFIRE tractarà la formació i la transformació conjunta d’estudiants, docents i famílies en qüestions relacionades amb l’educació, l’afectivitat sexual i la identitat de gènere. Concebudes com a jornades pel caràcter eminentment pràctic i participatiu que tenen, els organitzadors pretenen crear un espai de trobada i intercanvi d’experiències positives i de bones pràctiques. Amb aquest objectiu, participaran ponents com a R. Lucas Platero, professor trans, o Jelen Amador, que parlarà sobre la “dona gitana”. La primera jornada estarà dedicada a les experiències coeducatives i la segona a les diversitats. Jimena Cavalleti impartirà la conferència de clausura “Finales de mierda”, el divendres 13 a les 12 hores.

     

    Pujar