Castellano

Les trobades de Pilota a l'Escola comencen a Benidorm

Les trobades de Pilota a l'Escola comencen a Benidorm
  MÉS FOTOS
  Les trobades de Pilota a l'Escola comencen a Benidorm - (foto 2)
  Les trobades de Pilota a l'Escola comencen a Benidorm - (foto 3)

  El Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm, acull aquest pròxim dijous 3 de maig la primera de les trobades finals de "Pilota a l'Escola". El programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana finalitzarà el proper 23 de maig amb l'última de les trobades, en aquest cas el lloc escollit serà el Poliesportiu de Benicarló.

  En l'edició d'engany han rebut la visita d'un pilotari i un tècnic un total de 122 centres de primària de les comarques d'Alacant.

  En la primera de les trobades que va a tindre lloc a la cosmopolita Benidorm participaran 13 col·legis: CEIP Miguel Hernández de Benidorm, CEIP les Rotes d'Altea, CPEE el Secanet de la Villajoyosa, CEIP Cap d'Or de Teulada-Moraira, CEIP La Romana, de la Romana, CEIP Els Tolls de Benidorm, CEIP Primo de Rivera de Crevillent, CEIP Vasco Núñez de Balboa de Benidorm, CEIP Mirantbo de Callosa d'En Sarrià, CEIP Santa María Magdalena de Poble Nou de Benitatxell, CEIP Francesc Candela de Crevillent, CEIP Ausiàs March de Benidorm i CEIP Gasparot de la Villajoyosa.

  La trobada té com a novetats la participació de la Fundación Trinidad Alfonso que participa per primera vegada en el projecte, recolzant l'esport base autòcton.

  Mapi, la mascota de la pilota valenciana, estarà present amb els més menuts, jugarà a raspall amb ells, i es farà fotografies amb tothom, a l'igual que l'any passat, on va interactuar amb els més menuts. A més, la cloenda comptarà amb unflaves i tallers per a aquells que no estiguen competint. Per últim, destacar que aquesta jornada lúdica i esportiva també comptarà amb la col·laboració de l'empresa valenciana Mercader.

  Pujar