22 d’octubre de 2019 22/10/19

Cs presenta al·legacions per a donar seguretat jurídica als propietaris de pisos turístics davant la “irresponsabilitat” del Consell

Cs presenta al·legacions per a donar seguretat jurídica als propietaris de pisos turístics davant la “irresponsabilitat” del Consell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs presenta al·legacions per a donar seguretat jurídica als propietaris de pisos turístics davant la “irresponsabilitat” del Consell - (foto 2)

  La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Mari Carmen Sánchez, ha anunciat que s'ha presentat una bateria d'al·legacions al Reglament elaborat per la Generalitat per a la regulació d'allotjaments turístics "per a donar seguretat jurídica als propietaris davant l'actitud del Consell, que ignora a un sector tan representatiu demostrant una vegada més una gran irresponsabilitat. No consentirem que el Botànic continue posant traves i generant un ventall de desigualtats en el sector", ha manifestat després d'una reunió mantinguda amb representants dels allotjaments turístics.

  Sánchez, acompanyada pel diputat de Cs en Les Corts Tony Woodward i membres de la direcció territorial de les Marines, va ressaltar la importància "d'una regulació que compte amb tot el sector i que no deixe a l'arbitri de cada municipi l'autorització per a donar d'alta habitatges per a ús turístic". La síndica, que ha presidit a Benidorm el Comité Comarcal de les Marines, ha traslladat la necessitat de "apostar per una normativa que potencie l'excel·lència i sostenibilitat del sector turístic, clau com a motor econòmic de les Marines".

  Sánchez ha participat en una trobada amb coordinadors de les agrupacions de Cs a la Marina Alta i Baixa, afiliats i simpatitzants on s'ha abordat temes d'interés per a totes dues comarques com la liberalització de l'AP-7, la precarietat de les instal·lacions de l'hospital comarcal de la Vila o la reversió de Marina Salut. "Els valencians estem pagant que el Botànic antepose ideologia a gestió en forma de llistes d'espera, pèrdua de qualitat assistencial i problemes on abans no n'hi havia", ha lamentat la síndica de Ciutadans.

  Mari Carmen Sánchez ha agraït l'esforç realitzat des de la direcció comarcal i les agrupacions locals de Ciutadans, animant "a continuar treballant dia a dia en la recta final fins a les eleccions per a tenyir de taronja les institucions a partir de maig".

  ocultar
  Cs presenta al·legacions per a donar seguretat jurídica als propietaris de pisos turístics davant la “irresponsabilitat” del Consell
  Pujar