Castellano

El nadador alacantí Jorge Crivillés unirà Tabarca i Benidorm en un nou repte solidari

El nadador alacantí Jorge Crivillés unirà Tabarca i Benidorm en un nou repte solidari
  • S'enfrontarà a 50 quilòmetres de travessia per a aconseguir recursos econòmics per als projectes d'investigació de l'Hospital General d'Alacant

Jorge Crivillés afrontarà un nou repte el mes vinent de novembre després de convertir-se en el primer espanyol a creuar nadant el canal de Bristol. Ara, el nadador alacantí té com a objectiu unir l'illa de Tabarca i Benidorm amb un motiu solidari, aconseguir més aconseguir recursos econòmics per als projectes d'investigació de l'Hospital General d'Alacant Doctor Balmis.

La travessia, d'uns 50 quilòmetres donarà inici a l'illa de Tabarca, l'única illa habitada de la Comunitat Valenciana i un dels destins més visitats durant els mesos d'estiu, per a finalitzar en l'illot de Benidorm.

Jorge Crivillés és un nadador alacantí expert en rutes de gran distància. En, l'any 2010 juntament amb altres nadadors solidaris va crear el club de natació RC7 conjuminant esport i solidaritat. Des del principi l'objectiu del club és el de col·laborar amb AEAL (Associació espanyola de Malalts de Leucèmia, Mieloma i Limfoma) donant difusió de la labor que duen a terme a través dels seus reptes i travessies.

Jorge Crivillés és el primer espanyol que ha aconseguit superar els 7 desafiaments internacionals en aigües obertes, conegut com el desafiament dels 7 Oceans.

Pujar