Castellano

El Germanor Log celebra amb èxit la seua primera edició a la platja d'Alboraia

El Germanor Log celebra amb èxit la seua primera edició a la platja d'Alboraia
  • La primera edició de la competició surfera va reunir més de 50 longers en Port Saplaya procedents de tot el país

La primera edició del ‘Germanor Log Invitational’ va cobrar vida el passat cap de setmana a la platja nord de Port Saplaya, a Alboraia, amb sol, música, surf i bon rotllo. L'esdeveniment va reunir més de 50 longers que van competir sobre les ones del Mediterrani davant la mirada de centenars d'espectadors que van gaudir de la gran festa del surf valencià.

Organitzat per l'Escola de Mar Xsa Surf que va exercir d'amfitriona i en col·laboració amb la regidoria d'Esports de Zeudy Estal de l'Ajuntament d'Alboraia, la competició va donar el tret d'eixida d'un circuit que comptarà amb cinc cites diferents, des de Benicàssim fins al Perellonet, on es disputaran diferents campionats i activitats paral·leles.

Una de les cites més esperades sobre l'arena valenciana va reunir participants de diferents punts de la Comunitat Valenciana com Onda, Borriana, Castelló, Elx, i esportistes d'altres comunitats autònomes com Catalunya, Illes Balears o Galícia. A més, l'esdeveniment va comptar amb la participació de Gustavo Medina, campió d'Espanya de longboard.

Una autèntica celebració surfera que va gaudir de música, activitats a les platges i diverses classes de tota mena. L'esdeveniment va començar a les set i mitja del matí on els participants van acudir a les instal·lacions de Xsa Surf on van rebre la seua samarreta, polsera i van rebre la xarrada de benvinguda.

Una competició desenfadada

La competició, a la qual van acudir l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora d'Esports, Zeudy Estal, va comptar amb diverses mànegues masculines i femenines i la final mixta. El format era de competició, però amb una essència de germanor, sense campió final ni podi. Comptarien les millors ones per a poder sumar els punts per al rànquing general del circuit. Per a aquesta cita comptabilitzava els punts per estil, millor ona, millor local. Cada manga va tindre una duració de 15 minuts on 6 tabloneros van demostrar el seu nivell sobre les ones.

Després del lliurament de premis, l'esdeveniment va comptar amb diferents tallers per a totes les edats com Sanamares, Ioga, Longboard skate, a més de degustació de cítrics locals, d'Açai de Parrot, exposició de fotos i música. Va culminar la jornada amb una paella a càrrec de Pool Beach per a arredonir un esdeveniment fantàstic al ritme musical de Payoh soul Rebel i DJ Seed.

Pujar