Castellano

Confirmat un brot de coronavirus d'origen familiar a Benidorm

Confirmat un brot de coronavirus d'origen familiar a Benidorm
  • Quatre persones d'un mateix cercle han donat positiu i s'ha activat el protocol sanitari

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de coronavirus a Benidorm. Es tracta de quatre casos positius i el brot és d'origen familiar, la qual cosa ha obligat a activar el protocol sanitari i s'ha procedit al seguiment de contactes.

Aquest és el tercer brot de coronavirus registrat a la província, després dels dos brots de Santa Pola que els va avançar elperiodic.com. Tal com ha confirmat Sanitat aquest dijous a la vesprada, a la província d'Alacant s'han registrat aquesta última jornada huit nous casos de coronavirus i 39 en tota la Comunitat Valenciana.

Mentre la Comunitat Valenciana no ha registrat cap defunció per coronavirus per nové dia consecutiu. D'aquesta manera, el total de defuncions es manté en 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d'Alacant i 737 a la província de València.

Durant l'última jornada s'han registrat 79 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.578 persones. Per províncies: 2.515 a Castelló, en 5.859 Alacant i 9.203 a València, a les quals hi ha sumar 1 alta a desplaçats.

Els hospitals valencians tenen, hui dia, un total de 68 persones ingressades: 18 a la província de Castelló, cap en UCI; 16 a la província d'Alacant, d'ells 2 en l'UCI; i 34 a la província de València, 2 d'ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 509.575 de les quals 380.435 han sigut a través de PCR i 129.140 a través de test ràpid.

Pujar