Castellano

La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull unes jornades de 'Pilota a l'Escola'

La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull unes jornades de 'Pilota a l'Escola'
  MÉS FOTOS
  La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull unes jornades de 'Pilota a l'Escola' - (foto 2)
  La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull unes jornades de 'Pilota a l'Escola' - (foto 3)
  La Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' acull unes jornades de 'Pilota a l'Escola' - (foto 4)

  El Programa educatiu “Pilota a l’Escola” de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, corresponent al curs 2016/2017 ha finalitzat el passat dijous amb la celebració de l'última de les trobades en el Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm. Una jornada lúdica i molt esportiva on han participat 440 escolars de la província d’Alacant.

  En les pistes de joc habilitades per a jugar a raspall han jugats els xiquets i xiquetes dels col·legis: CEIP la Cala, CEIP Miguel Hernández i CEIP Els Tolls de Benidorm, CEIP Les rotes d’Altea, CEIP Sagrados Corazones de la Romana, CEIP Santa María Magdalena de Benitatxell, CEIP Cap d’Or d’Almoradí, CRA Sella, Orxeta i Relleu, CEIP Fernando de Loaces i CEIP San Bartolomé d’Oriola, CEIP Puig Campana de Finestrat i per últim, el CEIP Francesc Candela de Crevillent. Des de primer hora del matí el Poliesportiu Guillermo Amor s’ha plenat de xiquets i xiquetes desitjosos de jugar a pilota Valenciana. La Federació de Pilota Valenciana ha habilitat un total de 6 pistes de jocs, una zona lúdica plena de tallers pera divertir-se i dues pistes inflables.

  Han assistit a aquesta jornada lúdico-esportiva el Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya, junt al Coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, que han estat acompanyats pel nou concejal d’esports de l’Ajuntament de Benidorm, Arturo Cabrillo, i per la seua antecessora en el càrrec, Ana Pellicer. Per a Josep Miquel Moya, “el nou format de les cloendes del Projecte Educatiu Pilota a l’Escola ha possibilitat la presència de més col·legis, d’una banda, i d’altra hem eliminat la competitivitat i les trobades s’han convertit en unes jornades lúdiques, molt més en sintonia amb el que representa el projecte. Per a la Generalitat Valenciana és un plaer l’augment exponencial dels participants, i només ens resta felicitar a la Federació de Pilota Valenciana per l’organització, i compartir l’alegria que hui i la resta de dies han tingut els menuts”.

  D’altra banda, el regidor Arturo Cabrillo s’ha mostrat encisat amb la trobada que ha albergat a Benidorm. “Veure conviure als xiquets i les xiquetes, sense estar condicionats per una competició ha sigut meravellós”. Cabrillo s’ha mostrat desitjós de poder continuar recolzant aquesta trobada el pròxim any, ja què és interessant que des de la base es vaja aprenent què és i que simbolitza la pilota valenciana”.

  La mascota de la Pilota Valenciana, Mapi, també ha estat present hui per primera volta en el Poliesportiu de Benidorm, aprofitant una ocasió tan especial com aquesta trobada. S’ha fet fotografies amb tots i cadascun dels col·legis participants, i ha ballat i s’ho ha passat d’allò més bé amb les més menuts. 

   

   

  Pujar