Castellano

Benidorm repartirà màscares als nascuts abans de 1970

Benidorm repartirà màscares als nascuts abans de 1970
  • El lliurament es farà a la Casa del Fester i en els centres socials José Llorca Linares, Tanit i La Torreta

MÉS FOTOS
Benidorm repartirà màscares als nascuts abans de 1970 - (foto 2)

L'Ajuntament de Benidorm realitzarà aquest dimecres, 2 de desembre, un nou repartiment de màscares, en aquest cas entre la població nascuda abans de 1970, inclòs aqueix any, segons ha informat avui l'alcalde, Toni Pérez. En tractar-se d'un dia lectiu escolar, els punts de lliurament s'han concentrat a la Casa del Fester i en els centres social José Llorca Linares, Tanit i La Torreta.

L'alcalde ha indicat que “continuem insistint en la prevenció com la forma més eficaç de combatre la Covid-19 i és per això que, a més de recordar a la població la importància de complir amb les mesures de seguretat higienicosanitàries, realitzem un nou lliurament de massiva de màscares”. Un lliurament que s'ha programat en horari de matí i vesprada “per a facilitar a la població el que puga acostar-se a un dels quatre punts de recollida habilitats”. Concretament, el repartiment es realitzarà de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores.

Com en els repartiments anteriors, únicament serà necessari presentar el DNI en el punt de recollida més pròxim al domicili.

L'alcalde ha insistit que “des que es va iniciar la pandèmia el comportament de la població a Benidorm ha sigut exemplar, respectant-se de forma generalitzada totes les instruccions i directrius dictades per les autoritats sanitàries; i així ha de continuar sent. La responsabilitat individual i col·lectiva ha de marcar el nostre dia a dia. No podem baixar la guàrdia ni relaxar-nos en el compliment de les mesures de prevenció, i com a administració local continuarem garantint la seguretat sanitària en tots els àmbits que depenguen de nosaltres i facilitant a les persones l'accés als sistemes de protecció”.

Pujar