Castellano

Benidorm i El Campello reediten la final de la lliga a llargues

Benidorm i El Campello reediten la final de la lliga a llargues

  Molt interessant la jornada de tornada de semifinals en la lliga de la llargues que s’ha resolt en molts casos, donant-li la volta als resultats que s’havien produït en l’anada.

  La igualtat ha sigut la nota dominant en totes les categories, i com a millor exemple, la primera, en la que s’han resolt els finalistes per detalls.

  A Benidorm, els locals afrontaven la tornada amb un marcador a favor de 9 a 10 aconseguit a Murla (després de remuntar un 9 a 2). En les apostes, eixia com a favorit l’equip local, el de Benidorm, que a casa ha sabut resoldre totes les partides sense moltes complicacions, donçs, tot el contrari, la partida acabava amb el marcador de 9 a 10 per als visitants, els de Murla, que aconseguien empatar la eliminatòria. Calia desempatar, al millor de tres jocs. Sumaven de nou un joc cada equip i es jugaven l’accés a la final en l’últim joc, on es va imposar la formació de Benidorm. La partida sobrepassà les quatre hores de durada.

  L’altra semifinal es decidia a El Campello, on els de casa rebien a Sella i amb un marcador de 10 a 7 en contra després de l’anada disputada a la Plaça Major de Sella. L’equip capitanejat per Martines aconseguia la classificació després de guanyar en una magnífica partida de tots per 10 a 4.

  Benidorm i El Campello per tant repetiran la final disputada l’any passat en Pedreguer, soles que enguany la seu de les finals serà la població de Poble Nou de Benitatxell en partida retransmesa per les càmeres d’Àpunt.

  En la categoria d’argent es disputaven este passat cap de setmana les partides d’anada, on Sant Vicent guanyava per 10 a 7 davant la fort formació de Benimagrell, mentre que a Parcent, els locals guanyaven per 10 a 5 davant l’equip de Mutxamel. Es resoldran estes eliminatòries en les partides de tornada el proper cap de setmana.

  Poble Nou jugarà la final de la tercera categoria de llargues al seu carrer, i ho farà davant un clàssic equip com és el de Murla. Els de Benitatxell arriben a la final després de desfer-se en semifinals de l’equip de Laguar d’una manera prou còmoda. Paregut passa amb els de Murla, que han guanyat les seus dues partides de semifinals contra l’altre equip de Murla de la mateixa categoria.

  Les finals es disputaran el cap de setmana del 7-8 de juliol, com deiem, en Poble Nou de Benitatxell.

  Pujar