Castellano

Benidorm acull la sisena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant

Benidorm acull la sisena jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant
  • Un total de 9 centres educatius han participat en les activitats d’esport adaptat al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm

  • La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats serà el dimecres 29 de gener a Aspe, amb la participació de 12 centres

La localitat de Benidorm ha acollit la sisena de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren aquest curs escolar a les comarques d’Alacant, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.             

El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm ha reunit 335 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, amb l’objectiu de realitzar diferents activitats esportives en una jornada amb format competitiu. L’alumnat ha practicat bàsquet, bitles, ‘boccia’, natació i pilota valenciana. A més de les activitats esportives, els més de tres-cents participants han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat.

En aquesta jornada han participat els centres CEIP La Albufereta (Alacant), IES Leonardo Da Vinci (Alacant), CEE Secanet (La Vila Joiosa), Escola Municipal d’Esport Adaptat (Dénia), CEE Raquel Payà (Dénia), CEE Gargasindi (Calp), IES Enric Valor (Pego), IES 8 de Marzo (Alacant), CEIP Rajoletes (Sant Joan d’Alacant) i CEIP Voramar (Alacant).

L’organització i el desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benidorm, el Col·legi Internacional Lope de Vega, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i el Centre Penitenciari de Fontcalent.

Les pròximes cites dels Jocs Esportius Adaptats a la comarca d’Alacant es desenvoluparan a Aspe, Santa Pola i Alacant, durant el mes de gener i febrer.

Pujar