Castellano

Una baralla entre els clients d'un bar a Benidorm acaba a ganivetades

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
  • L'autor de l'agressió, de nacionalitat anglesa, va haver de ser hospitalitzat en tallar-se amb el ganivet amb què va ferir la víctima i tots dos estan ingressats al mateix hospital

Un home de 36 anys i nacionalitat anglesa ha sigut detingut després d'apunyalar un altre home, de 42 anys i nacionalitat romanesa, durant una discussió en un bar de Benidorm. Els fets van tenir lloc a la zona de bars i pubs de la localitat quan dos clients es van embrancar en una discussió fins que un va treure un ganivet i va començar a agredir la víctima, que va haver de ser hospitalitzada, confirmen des de la Policia Nacional a elperiodic.com. L'autor també va ser traslladat a l'hospital ja que es va ferir en fer servir el ganivet.

Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, aquest dijous a les onze de la nit el CICU va rebre dos avisos que alertaven de dues persones ferides al carrer Girona i a l'avinguda Bèlgica. El CICU va mobilitzar dues unitats del SAMU.

Un dels equips mèdics va assistir la víctima de 42 anys, que presentava ferides per arma blanca i va ser evacuat a l'hospital Marina Baixa de Vila Joiosa.

A l'avinguda de Bèlgica, l'autor de 36 anys va ser assistit pels serveis mèdics també per ferides d'arma blanca. Posteriorment va ser traslladat al mateix hospital que l'anterior, on està custodiat, ja que ha estat detingut per l'agressió.

Pujar