elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vols treballar en el Festival Internacional de Benicàssim?

Vols treballar en el Festival Internacional de Benicàssim?
  • Segueix cinc senzills passos per a guanyar uns diners extra aquest estiu

El Festival Internacional de Benicàssim busca personal per a treballar aquest estiu durant la realització de l'esdeveniment. Aquest tindrà lloc del 13 al 16 de juliol en la localitat i el seu cartell compta amb grans artistes com de la talla de Offspring, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, els grans representants del indie com a Vetusta Morla, Visca Suècia, Bastille, Crystal Fighters i molts més. 

Per a fer-te amb l'ocupació només has de seguir 5 senzills passos. En primer lloc accedir a aquesta pàgina web, rrhhtmr.es/login. Després registrar-te amb les teues dades, més tard accedeix a l'apartat de “ofertes disponibles” i selecciona l'apartat que t'interesse. Amb un sol clic podràs veure la informació detallada del lloc i apuntar-te en el qual consideres oportú. Finalment, si eres un dels seleccionats rebràs un correu electrònic amb les instruccions per a formalitzar la contractació.

Sold Out 2023

Elperiodic.com ha informat que el FIB 2023 ha esgotat els abonaments VIP per a l'edició 27 que se celebrarà del 13 al 16 de juliol.

No obstant això, per a tots aquells que s'han quedat sense entrades, encara poden fer-se amb les Entrades de Dia, disponibles des de 34,99 euros. Aquestes permetran gaudir d'una jornada de concerts a triar entre el dijous al diumenge.

Pujar