elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila Elisa de Benicàssim es converteix en el punt de trobada d'empreses i emprenedors

Vila Elisa de Benicàssim es converteix en el punt de trobada d'empreses i emprenedors
  • El palauet municipal acull la ponència de María Escrig dins de la iniciativa ‘Talent Local’

MÉS FOTOS
Vila Elisa de Benicàssim es converteix en el punt de trobada d'empreses i emprenedors - (foto 2)
Vila Elisa de Benicàssim es converteix en el punt de trobada d'empreses i emprenedors - (foto 3)

El palauet municipal Vila Elisa de Benicàssim s'ha convertit aquesta vesprada en el punt de trobada per a l'emprenedoria, en un esdeveniment que ha unit empreses i joves emprenedors en la localitat. A través del programa Talent Local Benicàssim, desenvolupat des de l'àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Benicàssim, el consistori promou i fomenta l'emprenedoria i la retenció del talent local. “Estem treballant perquè Benicàssim es convertisca en referent d'emprenedoria i focus d'atracció del talent de la Província. Talent Local Benicàssim és un innovador projecte que a través de concursos d'idees, programes de tutorització i acompanyament a joves o la celebració de xarrades i esdeveniments de networking com el de hui, som capaços de connectar empreses i professionals consolidades, amb joves emprenedors facilitant així un espai de diàleg i aprenentatge a través de l'intercanvi d'experiències”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Com cada trobada celebrada fins ara, l'esdeveniment ha tingut un espai de creixement i motivació amb una xarrada/ponència d'interés per a tots dos públics i, en aquesta ocasió, el networking ha comptat amb la xarrada de María Escrig Pérez. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Producció, la seua experiència professional es basa en la producció i direcció de projectes vinculats a l'entreteniment i la publicitat. La seua actual formació com a experta en tendències té com a objectiu convertir en metodologia alguna cosa que de manera innata ha estat usant com a eina de treball en cadascun dels seus projectes. Escrig ha transmés als assistents la importància que comporta estar al dia amb les tendències del mercat.

Com ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, “el networking per a conéixer-nos i tindre'ns en compte en l'evolució dels nostres negocis ha sigut el fil conductor de l'esdeveniment i amb aqueixa fi tots els assistents hem pogut compartir experiències i xarrades en un entorn privilegiat com és Vila Elisa”.

Batalla ha recordat que en les dues edicions anteriors de Talent Local Benicàssim van ser 1.100 les persones que van assistir a les ponències programades i que van ser protagonitzades per Fernando Romay, Putos Modernos, Pascual Benet, Andrea Villalonga i Ada Morales, ponències que han complit l'objectiu que el públic reflexione, es motive, veja que l'èxit és possible i no deixen d'emprendre.

Pujar