elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Benicàssim es mostra com una destinació adaptada a tots els públics

Benicàssim es mostra com una destinació adaptada a tots els públics
Benicàssim es mostra com una destinació adaptada a tots els públics
  • La regidora de Turisme, Elena Llobell, destaca l'accessibilitat per a conèixer cada racó del municipi

Benicàssim és un dels principals vaixells almirall del turisme de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana, una destinació que cada any tracta d'oferir noves experiències per a no perdre el lideratge.

Elena Llobell, regidora de Turisme del municipi, explica a elperiodic.comquè ofereix Benicàssim aquest 2023 en la Fira Internacional del Turisme de Fitur.

Llobell assenyala que el claim d'aquest 2023 és ‘Benicàssim, Cuidem de tu’, un eslògan amb el qual volen destacar que és una destinació on tots els públics poden sentir-se a gust.

“Cuidem de la gent que ve, volem que s'emporten un bon record i que vulguen tornar”, indica la responsable de Turisme, que recorda que “sostenibilitat és una paraula que ara està molt de moda però que nosaltres portem treballant molt temps”.

En aquest sentit, recorda que Benicàssim compta amb 8 quilómetres de costa amb 80 accessos adaptats i amb uns arenals en els quals s'ofereix bany assistit a qui ho necessite.

A més, encara que el turisme de sol i platja és la joia de la corona, el municipi ha obert el parc natural del Desert de les Palmes a tots els visitants, preparant rutes per a persones que no poden caminar i recorreguts adaptats a totes les dificultats, des del més esportista fins als passejos familiars.

Pujar