elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 40% del turisme nacional de Benicàssim ve de Madrid i el 75% d'estranger de França

El 40% del turisme nacional de Benicàssim ve de Madrid i el 75% d'estranger de França
  • El Consell Territorial de Turisme de Benicàssim fa balanç sobre el turisme de la ciutat en 2022 on els principals motius per a la seua estada són la platja, el descans i el clima (60%)

El Consell Territorial de Turisme de Benicàssim s'ha reunit amb l'objectiu de fer balanç de 2022. Un any complex pel fet que va començar encara amb restriccions que es van anar relaxant al llarg de l'any. Els resultats del balanç resolen que el 40% del turisme nacional que gaudeix de Benicàssim ve des de Madrid, mentre que els francesos són el turisme estranger que més tria aquesta ciutat costanera.

“Els principals motius pels quals els turistes trien Benicàssim en les seues vacances són per la platja, el descans i el clima en un 60% de les ocasions. Al que se li suma el treball que estan realitzant els hostalers i la gran capacitat d'adaptació que han tingut en els últims temps. Són locomotora econòmica i social així que continuem treballant amb ells”, ha subratllat la regidora de Turisme, Elena Llobell.

A més, el balanç indica que el 88,2% dels turistes de Benicàssim gaudeixen de la localitat en parella o en família i pot gaudir d'un més de 5.500 places de restauració per a tots els gustos. De la totalitat del turisme, el 20% compten amb habitatge en propietat i ja el 75% prepara el seu viatge per internet.

“Benicàssim és un municipi valent i hospitalari, així doncs, continuem treballant perquè cadascun dels més de 800 mil viatgers que ens van visitar en 2022, queden enamorats igual que nosaltres d'aquesta ciutat, els seus usos i costums, i es queden amb ganes de tornar”, ha conclòs Llobell.

Pujar