elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El servei de bany adaptat a la platja de Benicàssim suma 107 nous usuaris durant el mes de juliol

El servei de bany adaptat a la platja de Benicàssim suma 107 nous usuaris durant el mes de juliol
  • El servei duplica l'assistència respecte al mateix període en el 2021 i continua operatiu de dilluns a diumenge

El litoral de Benicàssim compta en les seues cinc platges amb punts accessibles (Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent, Els Terrers i Heliòpolis) per a així facilitar que tots els usuaris puguen gaudir del sol i la mar. A les platges Almadrava i Heliòpolis, a més, els punts accessibles disposen de bany adaptat. Aquest servei es va reactivar el passat 1 de juliol i durant el primer mes de la seua posada en marxa ha sumat 107 nous usuaris, una xifra que duplica el nombre d'usuaris respecte al mateix període durant el 2021.

“Millorar la mobilitat i facilitar l'autonomia personal formen part dels nostres objectius perquè considerem que tindre qualsevol tipus de discapacitat no ha de ser impediment perquè qualsevol persona gaudisca de les seues vacances a Benicàssim. Les nostres cinc platges compten amb punts accessibles i el material i el personal necessari perquè els usuaris puguen fer ús d'aquestes”, ha informat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Seguint amb el balanç del mes de juliol en el punt de bany adaptat, la regidora de Benestar Social, Rosa M.ª Gil, ha explicat que Castelló i Madrid són les províncies que copen el major nombre d'usuaris quant a procedència i destaquen les cinc persones estrangeres que han utilitzat aquest servei que es presta sota la supervisió del personal tècnic i s'ofereix de dilluns a diumenge d'11.00 a 14.00 hores; un servei que es prolongarà fins al 4 de setembre. La regidora ha recordat que per a la present temporada els usuaris compten amb nou material després de l'adquisició de dues noves cadires amfíbies i crosses, “i des del consistori continuarem invertint i adaptant les nostres platges, establint serveis que permeten la inclusió i el turisme per a tota la ciutadania” ha finalitzat Rosa M.ª Gil.

Pujar