elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Benicàssim busca crear sinèrgies amb Orpesa a través de les polítiques socials, culturals i turístiques

El PSPV-PSOE de Benicàssim busca crear sinèrgies amb Orpesa a través de les polítiques socials, culturals i turístiques
  • El candidat a l’alcaldia del PSPV-PSOE Benicàssim, Rubén Rodríguez, es reuneix amb l’alcaldesa d’Orpesa per conèixer de primera mà la gestió del poble veí.

El PSPV de Benicàssim, a falta de poc dies per a les eleccions municipals, s’ha reunit amb Maria Jiménez, alcaldesa d’Orpesa del Mar per tal de conèixer les necessitats del municipi veí i establir sinergies. Benicàssim està actualment en una situació molt pareguda a la que va viure Oropesa quan l’actual alcaldesa, María Jiménez, va assumir l’alcaldia del municipi després de 20 anys de paràlisi en els que no es va avançar en matèria social, cultural ni turístiques.

Oropesa és una mostra de com s’han de fer les coses, com una bona gestió pot canviar i revertir una situació en quatre anys. A través de polítiques de progrés i pensades per als veïns i veïnes, Oropesa ha aconseguit una transformació única, en quatre anys ha passat a ser referent cultural a la província i a la Comunitat Valenciana.

“Per a nosaltres és un clar exemple de com s’han de fer les coses, com es pot gestionar de forma correcta i sobretot pensant en fer polítiques per a la gent”. Rubén Rodríguez, candidat PSPV-PSOE a l’alcaldia de Benicàssim.

 

Pujar