elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV de Benicàssim denuncia el "nul" interés de Marqués en el passeig marítim "que deixa a les fosques la principal postal de la ciutat"

El PSPV de Benicàssim denuncia el "nul" interés de Marqués en el passeig marítim "que deixa a les fosques la principal postal de la ciutat"
  • La portaveu socialista, Paloma Pascual, critica que l'Ajuntament no ha reposat cap dels 15 fanals avariats entre el Torreó i Voramar i ho impossibilita en cimentar els forats

MÉS FOTOS
El PSPV de Benicàssim denuncia el "nul" interés de Marqués en el passeig marítim "que deixa a les fosques la principal postal de la ciutat" - (foto 2)

El PSPV denuncia la falta d'inversió i la degradació que sofreix el passeig marítim de Benicàsssim en el tram comprés entre el Torreó i Voramar. Segons explica la portaveu socialista, Paloma Pascual, "el nul manteniment" municipal es fa evident especialment en "la falta d'enllumenat", i és que només en els últims mesos han desaparegut 15 punts de llum avariats o en mal estat. "Els fanals que presenten problemes es retiren i no es reposen, la qual cosa deixa en penombra grans zones del passeig, molt transitat al llarg de l'any".

Pascual assenyala que el passeig marítim és una de les principals postals turístiques de la ciutat i adverteix que el seu estat actual "danya la imatge i el prestigi de Benicàssim com a destinació turística". "És inacceptable que un dels municipis més visitats de Castelló i més reconeguts d'Espanya reba els seus visitants a les fosques per la nit".

L'edil socialista, recolzada per documentació gràfica, critica que, en lloc de reparar els fanals, l'Ajuntament en primer lloc retira el globus de llum i, posteriorment, el pal i es cobreix amb ciment l'espai que ocupava. Des del PSPV insten a l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, que repose tots els punts lluminosos i prenga mesures per a garantir el correcte manteniment del mobiliari de la localitat costanera.

Paloma Pascual recorda a Marqués que, a més de senadora, és alcaldessa de Benicàssim. "Els nostres veïns mereixen un lideratge compromés i dedicat que es preocupe pels interessos de la ciutat en tot moment i no només quan venen eleccions", conclou.

 

Pujar