elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV de Benicàssim demana que els contribuents no paguen amb la pujada de l'IBI "els errors urbanístics del PP del 'boom' immobiliari"

El PSPV de Benicàssim demana que els contribuents no paguen amb la pujada de l'IBI "els errors urbanístics del PP del 'boom' immobiliari"
  • La portaveu Paloma Pascual critica que la pujada d'impostos de Susana Marqués es dedique a indemnitzar l'agent urbanitzador del fallit PAI Benicàssim Golf

La portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Paloma Pascual, s'ha mostrat contundent al reprovar la decisió de l'alcaldessa Susana Marqués, del PP, de carregar sobre la ciutadania benicassuda "els costosos errors urbanístics de la gestió popular durant el 'boom' immobiliari". Pascual denuncia que Marqués ha optat per abonar més de 660.000 euros com a indemnització a l'agent urbanitzador de Benicàssim Golf amb l'augment d'ingressos previstos per la pujada de l'IBI. Aquest projecte "desmesurat" va ser declarat inviable per la justícia. Com ve denunciant el PSPV, la mesura adoptada per la primera edil implica una pujada del 15% d'aquest gravamen "en el moment menys apropiat per a les famílies".

La formació socialista critica durament que encara hui "colegen els deutes dels deliris urbanístics del PP dels PAI i dels grans camps de golf". "El projecte de Benicàssim Golf ha submergit al nostre municipi en anys de litigis legals i continua generant despeses milionàries per als veïns, fins i tot hui". Paloma Pascual insta a que no es facen recaure sobre les esquenes dels veïns les conseqüències dels errors i decisions equivocades de la gestió del PP a principis del mil·lenni.

Cal recordar que, malgrat la inviabilitat del projecte, l'Ajuntament de Susana Marqués ha estat cobrant als propietaris dels terrenys l'IBI urbà, tot i que no hi ha perspectives d'urbanització en un futur proper. La regidora demana que es regularitze la seua situació "perquè el malestar no continue creixent entre els veïns de la zona".

Finalment, la portaveu reclama a l'alcaldessa del PP que reconsidere la "imposició" de la pujada de l'IBI i que busque una solució al 'pufo' de Benicàssim Golf que no siga "castigar el contribuent".

Pujar