elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Pressupostos Participatius de Benicàssim en 2022 van tindre un grau d'execució del 90%

  • La campanya de Pressupostos Participatius 2023 estarà oberta a propostes dels veïns de Benicàssim fins al dia 30 de gener

La campanya 'Junts Construïm Benicàssim. La teua opinió compte', estarà oberta a propostes dels veïns de Benicàssim fins el pròxim dia 30 de gener. “Els Pressupostos Participatius de 2022 van tindre un grau d'execució del 90%, de les 168 propostes presentades, més de 150 es van dur a terme durant l'any passat. D'elles, un alt percentatge fan referència a temes de mobilitat dins del municipi ja que vàries són les demandes relacionades amb la millora de voreres, asfaltat i accessos per als vianants, així com millores en la il·luminació, carrils bici i transport públic”, ha destacat l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Aquesta huitena edició com en anteriors, poden participar totalitat dels veïns i el teixit associatiu de la localitat. Poden presentar les seues idees per a millorar la ciutat o fent les seues aportacions en el disseny, execució i seguiment dels projectes seleccionats als quals es destinarà una part del pressupost municipal.

“Les persones i les famílies són el centre de les nostres polítiques, i garantir la salut, seguretat i benestar a Benicàssim és l'eix de transmissió. Amb aquest objectiu vam posar en marxa aquesta iniciativa de participació ciutadana i tenim la sort de tindre a Benicàssim una ciutadania activa i compromesa amb el futur del nostre municipi’ ha assenyalat Marqués.

El consistori vol que siga la ciutadania qui decidisca finalment els projectes que puguen executar-se al llarg de 2023 amb la incorporació de romanents el mes de març. Aquestes iniciatives, una vegada avaluades tècnica i econòmicament, seran cobertes pels romanents de tresoreria que estarà actiu a partir del mes de març. Es podran presentar idees associades a qualsevol àmbit d'actuació de competència municipal, cada proposta haurà de ser presentada en un únic formulari. Rebudes les propostes, seran valorades tant tècnica com econòmicament per part dels serveis municipals per a concloure la seua viabilitat, i es donaran a conéixer per a la seua inclusió en els comptes anuals, després de la incorporació de romanents al pressupost municipal.

Pujar