elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ocupació hotelera a Benicàssim frega el 80% durant el mes de juliol

L'ocupació hotelera a Benicàssim frega el 80% durant el mes de juliol
  • Marqués: “les dades demostren que la ciutat segueix posicionada com a destí preferent de la Província gràcies al treball i col·laboració del teixit empresarial i l'administració local”

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, ha fet balanç de l'ocupació turística durant el mes de juliol en el qual destaquen positivament les dades d'ocupació mitjana aconseguits pels establiments hotelers de la ciutat, que han aconseguit el 77,67%. “Es tracta d’unes bones dades dins de la conjuntura en la qual ens trobem, perquè estem 15 punts per damunt de l'ocupació que vam aconseguir l'any passat en el mateix mes, i que a més es va elevar fins al 90% d'ocupació durant els dies del FIB”, ha destacat l'alcaldessa, Susana Marqués.

En aquest sentit les previsions realitzades per les patronals del sector a l'inici de la temporada estival sembla que s'estan complint ja que auguraven nivells d'ocupació similars a les dades anteriors a la pandèmia. “Estem satisfets de les dades d'ocupació aconseguits a Benicàssim durant aquest mes, perquè demostren que la nostra ciutat és competitiva i segueix posicionada com a destí preferent de la Província gràcies al treball i la col·laboració del teixit empresarial i l'administració local”, ha destacat Marqués, que a més ha assenyalat que “continuem treballant amb l'objectiu de consolidar a Benicàssim com a destinació turística més enllà de la temporada estival”.

En aquest sentit l’Ajuntament de Benicàssim, com és habitual, ha programat un ampli programa d'activitats de dinamització turística dirigides principalment al públic familiar, així com el Festival de Màgia ‘Imagina Benicàssim’ registrant una bona afluència de públic. “Des de l'àrea de turisme hem iniciat aquesta temporada amb l'objectiu que la dinamització turística arribe a tots els punts del municipi, amb propostes perquè els xiquets puguen participar de manera activa”. ha afegit la regidora de Turisme, Cristina Fernández.

Tota la programació turística per al mes d'agost, així com la venda d'entrades per a les visites guiades i les activitats incloses en la iniciativa ‘Benicàssim Kids’ com El Misteri del Parc del Trenet i El Tresor de la Torre de Sant Vicent, estan disponibles en la web municipal https://turismo.benicassim.es/

Pujar