elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ocupació hotelera a Benicàssim aconsegueix el 85% durant el mes d'agost

L'ocupació hotelera a Benicàssim aconsegueix el 85% durant el mes d'agost
  • Durant el festival de música Rototom Sunsplash l'ocupació va ser del 93,70% en hotels i del 90,07% en càmpings

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, ha fet balanç de l'ocupació turística durant el mes d'agost en el qual destaquen positivament les dades d'ocupació mitjana aconseguits pels establiments hotelers de la ciutat, que han aconseguit el 85%. “La mitjana d'ocupació a l'agost respecte al mes de juliol ha augmentat fins a quasi 10 punts, i els festivals de música, en aquest cas el Rototom Sunsplash, són un al·licient per a l'augment de l'ocupació ja que durant la setmana de celebració del festival reggae es va aconseguir el 93,70% en hotels i el 90,07% en càmpings”, ha informat l'alcaldessa, Susana Marqués, qui ha afegit que “Benicàssim continua sent un de les millors destinacions turístiques preferents de la província i les dades d'ocupació mitjana així ho demostren i la celebració dels festivals de música a la ciutat es consoliden com un important revulsiu econòmic”.

I, a més del festival Rototom Sunsplash que va tindre lloc del 16 al 22 d'agost, veïns i visitants han pogut assistir durant el mes passat a diferents activitats turístiques programades pel consistori. És el cas, per exemple, del programa oficial de visites guiades que, com ha informat la regidora responsable de l'àrea, Cristina Fernández, “prop de 400 persones han assistit a alguna de les quinze visites que es van programar durant el mes d'agost i que van contemplar des de rutes pel Desert de les Palmes, com pel passeig marítim per a conéixer més a fons les viles modernistes, per la Torre de Sant Vicent i fins a una ruta de cinema; diferents propostes per a obrir la participació a tots els públics”.

El Centre d'Interpretació Torre de Sant Vicent ha comptabilitzat per la seua part 435 visites durant el mes d'agost.

Així mateix, dins del programa d'activitats de dinamització turística dirigides principalment al públic familiar destaquen un mes més les activitats incloses en la iniciativa ‘Benicàssim Kids’ com El Tresor de la Torre de Sant Vicent, El Misteri del Parc del Trenet i Carromato d'Històries. “L'activitat de titelles al costat de l'oficina de Turisme de la platja Heliòpolis que hem iniciat aquesta temporada amb l'objectiu de dinamitzar aquesta zona de costa durant les vesprades del dijous, ha tingut molt bon acolliment durant els mesos de juliol i agost i cada jornada ha registrat al voltant de 150 assistents”, ha afegit l'edil. En total han sigut més de 750 persones els que han gaudit de les activitats programades per al gaudi del públic infantil.

Per a aquest mes de setembre les activitats de dinamització turística continuen a través del programa oficial de visites guiades i les pròximes cites programades són el dia 17 amb la visita guiada “De Banu Qasi a Benicàssim” i el dissabte 24 serà el torn de la ruta teatralitzada “Hemingway i les viles en guerra”. Tota la informació i venda d'entrades està disponible en la web municipal https://turismo.benicassim.es/.

Pujar