elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola Idiomes de Benicàssim es consolida com una opció de qualitat en l'aprenentatge d'idiomes

L'Escola Idiomes de Benicàssim es consolida com una opció de qualitat en l'aprenentatge d'idiomes
  • La EIB arranca 2023 amb la clara vocació d'ajudar a millorar l'atenció al turista internacional

  • Les 200 places oferides per al curs 22/23 en anglés, alemany i francés per a diferents nivells i edats estan cobertes des d'octubre

Des que en 1984 l'arrancara l'Escola Oficial d'Idiomes de Benicàssim impartint únicament classes d'anglés, han sigut molt els alumnes que s'han format en els diferents idiomes i nivells d'anglés, francés i alemany que hui s'imparteixen. Quasi quatre dècades després la gran acceptació i demanda per l'aprenentatge d'idiomes, fa de la *EOI de Benicàssim un referent de qualitat quant a la metodologia, continguts i aprenentatge de llengües estrangeres.

“L'Ajuntament de Benicàssim és la seua estratègia per potenciar l'aprenentatge continu, com a eina de formació i competència ha apostat per consolidar l'ensenyament d'idiomes des de la perspectiva teòrica i també amb pràctica”, ha destacat l'edil de Formació, Rosa María Gil’

Les aproximadament 200 places oferides per al curs 2022/23 en els diferents grups en els quals s'importen cadascun dels tres idiomes que actualment que s'imparteixen en la seu de Benicàssim, estan totalment cobertes des d'octubre per això i a causa de l'alta demanda i les llistes d'espera, la direcció del centre es reserva el dret de donar de baixa d'ofici a aquells alumnes que no assistisquen a classe sense justificació. D'aquesta manera es podran tramitar noves altes respectant l'ordre de la llista d'espera.

Els nous alumnes seran avisats telefònicament i abans d'acudir a classe hauran de signar l'acceptació de la plaça en les oficines del Departament d'Educació. Concretament, Són 11 les classes per a adults en diferents nivells al que se li suma 4 classes per a alumnes de l'Ensenyament Secundari Obligatori.

D'altra banda, des del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (*FPA) hi ha, “una ferma aposta de l'Ajuntament per les segones oportunitats per a persones que en un moment donat no van poder o no van voler continuar formant-se i que en aquest moment poden o hagen canviat d'idea”, destaca Gil dels cursos de preparació per a les proves d'accés a la universitat de majors de 25, 40 i 45 anys, accés a cicles formatius, competències clau 2 de *Labora; així com tots els nivells de valencià, castellà per a estrangers i curs per a optar a la nacionalitat espanyola.

Pujar