elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Benicàssim flexibilitza l'assistència presencial dels treballadors municipals de 7.00 a 21.00 hores

L'Ajuntament de Benicàssim flexibilitza l'assistència presencial dels treballadors municipals de 7.00 a 21.00 hores
  • L'ampliació horària estarà vigent fins al 30 de setembre i té l'objectiu d'evitar aglomeracions en l'inici i final de la jornada

L'Ajuntament de Benicàssim flexibilitzarà l'assistència presencial dels treballadors municipals de 7.00 a 21.00 hores perquè no es produïsquen aglomeracions en l'inici i final de la jornada. Aquesta és una de les mesures acordades perquè la reincorporació de tota la plantilla “es realitze amb les màximes garanties de seguretat sanitària”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, qui ha afegit que “la volta al treball s'ha realitzat de manera escalonada i els edificis municipals i serveis oberts al públic disposen d'elements de protecció per als empleats públics i de seguretat per als usuaris”.

D'altra banda, i amb la finalitat afegida d'afavorir en la mesura que siga possible la conciliació laboral i familiar, els funcionaris declarats vulnerables, els que tinguen al seu càrrec fills menors de 14 anys o majors dependents, podran compaginar el treball de manera presencial i el teletreball, establint-se la possibilitat de realitzar la jornada laboral durant un mínim de dos dies de manera presencial i un màxim de tres dies a la setmana en la modalitat de teletreball. Com ha explicat el regidor de Recursos Humans, Javier Alonso, la modalitat de treball combinada es podrà concedir “sempre que almenys una persona de departament es trobe fent treball de manera presencial” i pel que fa a la flexibilització horària , “és obligatori que almenys el 50% del personal del departament es trobe present de 9 a 14 hores”. Aquestes mesures acordades estaran vigents fins al 30 de setembre. A més de tot això, es prevaldran les reunions telemàtiques i els sistemes de cita prèvia amb la finalitat d'evitar l'assistència presencial al mínim imprescindible.

Pujar