elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inscripcions obertes per al programa Benicàssim Activa’

Inscripcions obertes per al programa Benicàssim Activa’
  • Adquireix formació i eines per a desenvolupar el teu model de negoci a Benicàssim gràcies al programa de Benicàssim Activa.

MÉS FOTOS
Inscripcions obertes per al programa Benicàssim Activa’ - (foto 2)

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'àrea de la Promoció Econòmica, al costat de Coworking Dinamic sempre han apostat per la figura de l'emprenedor en el municipi. Per aqueixa raó, han decidit impulsar, de nou, el programa d'acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’. 

Un programa que consisteix en la selecció de sis emprenedors d'entre els inscrits en la present edició, amb la finalitat d'ajudar-los a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicense.

Quant als beneficiaris del programa, aquests podran ser residents de Benicàssim o no ser-ho, sempre que el projecte que presenten es desenvolupe en la població de Benicàssim. Igualment, podran participar les empreses o negocis si plantegen una via de negoci innovadora o millora.

Les inscripcions estan obertes per a la població i finalitzaran el 12 de març del 2023. A més, les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web oficial (www.benicassimactiva.com) emplenant completament el formulari habilitat. 

Benicàssim Activa 2023 es dividirà en quatre etapes, amb una duració total aproximada a huit mesos. Durant el programa els emprenedors treballaran en les instal·lacions de Coworking Benicàssim, en les quals s'oferiran noves accions per a unir i potenciar el #TalentoLocal del municipi, unir als nous emprenedors amb les empreses ja establides, amb formacions, networking i esdeveniments de motivació, que entre altres novetats es potenciaran en aquesta edició. 

D'altra banda, el programa ha llançat una nova via de comunicació, apostant pel Podcast i un canal de YouTube. En aquests mitjans, s'entrevistaran persones rellevants de Benicàssim Activa, com és el cas de la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, la qual ha explicat: “Benicàssim és talent, si vols formar part del talent local i tens un somni, pots vindre a desenvolupar-lo ací, a Benicàssim Activa”. 

Finalment, els projectes guanyadors es faran públics el dia 27 de març en la web oficial del programa (www.benicassimactiva.com), així com en xarxes socials, i altres pàgines webs del propi Ajuntament de Benicàssim.

Pujar