elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inicien les formacions de Benicàssim Activa 2023

Inicien les formacions de Benicàssim Activa 2023
  • El programa de Benicàssim Activa 2023 ha reunit un total de 42 idees de negoci presentades, sis d'elles han sigut seleccionades com les premiades

El passat 12 de març es va tancar la inscripció de Benicàssim Activa amb un total de 42 idees de negoci presentades. En l'actual edició, el jurat ha seleccionat a Carlos Pascual, Marlene Vázquez, Jaime Martínez, Sabrina de la Font, Paula Fuentes i Sandra Claret per a dur a terme el programa d'acompanyament.

Els 6 projectes seleccionats contemplen varietat i originals proposades de negoci. Des de la transformació d'espais a rebosteria personalitzada, passant per drons, reforma de locals, reutilització de mobles o assessorament en hàbits.

Benicàssim Activa 2023 es dividirà en quatre etapes, amb una duració total aproximada a huit mesos. Durant el programa els emprenedors treballaran en les instal·lacions de Coworking Benicàssim, en les quals s'oferiran noves accions per a unir i potenciar el #TalentoLocal del municipi.

El pròxim 20 d'abril donen va iniciar les formacions amb Mariana Vitale, llicenciada en psicologia i en màrqueting, la qual acompanyarà als participants durant tot el procés, utilitzant el poder de la paraula i el de l'escolta com a promotors de canvis personals i professionals.

Entre els formadors trobem també a SECOT Castelló, els quals assessoraren els emprenedors i emprenedores triats, a més d'ajudar-los a desenvolupar els seus diversos projectes i al fet que materialitzen les seues respectives idees de negoci.

D'altra banda, amb la finalitat que els projectes compten amb una bona base de comptabilitat i organització de documents, el programa de Benicàssim Activa 2023 acudeix a Aurora Navarro, experta en gestió empresarial i fiscal.

I no sols és important la part econòmica a l'hora d'emprendre, sinó que també és crucial comptar amb una bona imatge corporativa. Per aqueixa raó, apostem per expertes en el sector de les xarxes socials com és el cas de Verito Monetta, expertes en formació d'imatge i tendències, María Escrig i experts en l'anàlisi de l'impacte en equip amb Martín Garrido, CEO i Co-founder Eagora.

Pujar