elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
75a VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA

GALERIA | Benicàssim celebra amb entusiasme l'eixida de la 75a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

GALERIA | Benicàssim celebra amb entusiasme l'eixida de la 75a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana
  • La Volta Ciclista va aprofitar l'ocasió per a rendir un emotiu homenatge a Paco Soliva i la penya ciclista local per la seua contribució històrica al ciclisme, recordant el seu llegat de mig segle en la promoció i formació de ciclistes a la regió

Galeria de fotos
Inici de la 75 Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell
Inici de la 75 Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell

Benicàssim s'ha convertit este dimecres 31 de gener en l'epicentre del ciclisme regional en donar inici a la 75a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Durant dos dies, la localitat va acollir a més de 1.000 esportistes i aficionats, omplint els seus carrers d'emoció i fervor per este esport.

L'esdeveniment va començar amb l'acreditació dels equips competidors a la biblioteca municipal, seguit per la presentació oficial dels participants i el tradicional tall de cinta a càrrec de l'alcaldessa Susana Marqués. En este context, Marqués va destacar la importància del ciclisme a Benicàssim i el seu compromís amb la promoció de la vida saludable i els valors esportius entre els joves.

A més, la Volta Ciclista va aprofitar l'ocasió per a rendir un emotiu homenatge a Paco Soliva i la penya ciclista local per la seua contribució històrica al ciclisme, recordant el seu llegat de mig segle en la promoció i formació de ciclistes a la regió.


El recorregut de l'etapa va incloure emblemàtiques zones del municipi, com la costa i el Desert de les Palmes, destacant l'orografia perfecta de Benicàssim per a la pràctica del ciclisme. Després de recórrer els carrers locals, els corredors van continuar la seua ruta cap a Castelló, deixant arrere un ambient de celebració i admiració per este esport tan arrelat en la comunitat.


La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, acompanyada per l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, el diputat d'Esports, Iván Sánchez i el director de la Volta, Ángel Casero, ha assistit a l'inici de la primera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Una etapa de 160 quilòmetres amb eixida en Benicassim i final a la ciutat de Castelló de la Plana.

Fabregat ha mostrat el seu suport a este esdeveniment esportiu, que enguany celebra el seu 75 aniversari, i que tal com ha destacat, és de gran importància per a promoure el turisme tant de la província com de la Comunitat Valenciana.

Susana Fabregat
Susana Fabregat

MÉS FOTOS
GALERIA | Benicàssim celebra amb entusiasme l'eixida de la 75a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana - (foto 2)
GALERIA | Benicàssim celebra amb entusiasme l'eixida de la 75a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana - (foto 3)
Pujar