elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fundació Bill i Melinda Gates reflexionarà a Benicàssim Inspira sobre el turisme sostenible

La Fundació Bill i Melinda Gates reflexionarà a Benicàssim Inspira sobre el turisme sostenible
  • La iniciativa s'emmarca a “Benicàssim destí Saludable” se celebra el 20 i 21 de maig sota el lema “Un regal per als sentits, Experiències de Benestar”

La trobada “Benicàssim Inspira” que se celebrarà el 20 i 21 de maig i hi haurà presenta una desena d'activitats entorn de la necessitat de canviar i acostar-nos a un turisme més sostenible i saludable, procurar l'envelliment actiu, la vida saludable i el benestar. L'esdeveniment comptarà amb la participació de la Dra. Valerie Nkamgang Bemo directora adjunta de Desenvolupament Global de la Fundació Bill i Melinda Gates que impartirà amb una conferència participativa sobre “el turisme sostenible: el que els desastres naturals i les emergències ens poden ensenyar”, per a reflexionar sobre la necessitat canviar el model tradicional de les destinacions turístic transformant-los en turístics sostenibles. Que asseguren la seua pervivència econòmica i ambiental, així com la seua viabilitat social.

El turisme fonamentat en responsabilitat i la sostenibilitat, no és una opció sinó ja és un binomi imprescindible i és un fet que el turisme ha començat un camí sense retorn cap a la sostenibilitat, responsabilitat social i comerç just com a única fi per a complir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU (2015-2030) així com per a assegurar la seua continuïtat com a activitat econòmica de primer ordre en un marc complex de canvi global i Benicàssim també està treballant en això com estratègia tractora de tota la seua política municipal des de fa diversos anys i des de diferents vessants.

La trobada comptarà a més amb prestigiosos ponents de la talla d'Enrique Servando Sánchez, exdirector general de l'Once, i Reyes Lluch, Exdirectora cultural de l'Once, amb la seua també conferència participativa que tindrà com a títol “Una visió de la vida: liderar i inspirar”. A més, hi haurà tallers de ioga, de moviment, mindfulness, dansa i un taller especifique d'elaboració artesanal de veles ecològiques. El programa està obert al públic en general amb aforament limitat.

Pujar