elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival de Màgia Imagina Benicàssim omplirà els carrers d'espectacles de màgia, il·lusionisme i ventriloquía

El Festival de Màgia Imagina Benicàssim omplirà els carrers d'espectacles de màgia, il·lusionisme i ventriloquía
  • Aquesta trobada referent de la màgia nacional i internacional se celebrarà del 17 al 23 de juliol i ja han confirmat el Mag Miraver, el Mag Orbit, la Maga Magic Lluna i el ventríloc Gustav

  • El cartell d'aquesta desena edició també comptarà amb l'actuació dels socis del Cercle Màgic de Benicàssim els qui participaran en el festival realitzant diverses gales i tallers de màgia infantil que promet sorprendre

MÉS FOTOS
El Festival de Màgia Imagina Benicàssim omplirà els carrers d'espectacles de màgia, il·lusionisme i ventriloquía - (foto 2)

Del 17 al 23 de juliol els carrers de Benicàssim s'ompliran d'espectacles de màgia, il·lusionisme i ventriloquía per a celebrar el 10é Aniversari de Imagina Benicàssim, el festival més familiar que celebra la localitat. Enguany, l'ajuntament espera rebre durant els tres dies de celebració de Imagina Benicàssim 3.000 persones, amb el que es podria superar així la xifra de 30.000 assistents al llarg de les seues 10 edicions que fins ara han sumat 27.500 espectadors.

Per a aquest 2023 l'organització ha apostat pel treball i enorme talent de dos mags de la Província com són el Mag Miraver, qui va obtindre el Primer Premi Nacional de micromàgia en el XXXVII Congrés Nacional de Màgia, i el Mag Orbit qui sorprendrà i il·lusionarà als assistents amb l'espectacle ‘Acer’.

El programa comptarà també amb l'experiència i professionalitat del mag i ventríloc argentí Gustav, premiat internacionalment des de l'any 2010. Una altra de les confirmacions és la de la Maga Magic Lluna, finalista del programa televisiu Got Talent. El cartell d'aquesta desena edició també comptarà amb l'actuació dels socis del Cercle Màgic de Benicàssim els qui participaran en el festival realitzant diverses gales i tallers de màgia infantil que promet sorprendre “Benicàssim celebrarà en gran el mes vinent de juliol un aniversari molt especial, perquè ja són 10 les edicions en les quals Imagina Benicassim s'ompli d'espectacle, trucs increïbles i il·lusió de la mà dels millors mags i il·lusionistes del món. Així, aquest festival posa en valor i reconeix l'art de la màgia, es consolida com un festival per a tota la família i en fa de Benicàssim el millor escenari per als millors espectacles en viu ha valorat la regidora de Turisme, Elena Llobell en la presentació del festival.

“Després d'aquests 10 anys de trajectòria el Festival Imagina Benicàssim ja és conegut en el món de la màgia i és que no en va al llarg de les seues 10 edicions algun dels il·lusionistes i mags mes reconeguts han portat els seus espectacles a la ciutat continuarem treballant per a guanyar en prestigi i que Imagina Benicàssim siga un esdeveniment referent entre els millors del món de la màgia i que el nom de Benicàssim siga conegut també per aquesta trobada màgica” ha destacat la presidenta del Cercle Màgic de Benicàssim, Noelia Oliver Cabedo.

Cal destacar que durant aquests nou anys han passat pel festival mags internacionals i nacionals amb diversos premis mundials, iberoamericans i nacionals, mags consagrats i altres amb projecció futura (varis han guanyat premis després de la seua participació en el festival). El Festival Imagina aposta pel talent, tant confirmat com el que es convertirà en una realitat en un futur molt pròxim. Pel festival ha passat el campió de campions mundials, Henry Evans, tres vegades campió mundial i amb multitud de premis internacionals, el nostre paisà, Yunke també tres vegades campió del món i mags amb premis nacionals, el millor del panorama de la màgia.

Pujar