elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 65% dels projectes emprenedors de ‘Benicàssim Activa’ en els últims cinc anys són de dones

El 65% dels projectes emprenedors de ‘Benicàssim Activa’ en els últims cinc anys són de dones
  • La cinquena edició ja compta amb els cinc projectes seleccionats en 2023 per a ajudar-los a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicassut

MÉS FOTOS
El 65% dels projectes emprenedors de ‘Benicàssim Activa’ en els últims cinc anys són de dones - (foto 2)

El passat 12 de març es va tancar la inscripció de Benicàssim Activa amb un total de 42 idees de negoci presentades. Un programa la missió del qual d'ajudar a sis emprenedors i emprenedores a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicassut. “Un total de 30 projectes han passat al llarg de les cinc edicions del projecte Benicàssim Activa en el qual el 63,3% són dones emprenedores de les quals al costat dels seus companys ens sentim profundament orgullosos, convertint-se Benicàssim Activa en una eina per a propulsar especialment projectes de talent en femení. En aquesta ocasió el comité seleccionador ha destacat a Carlos Pascual, Marlene Vázquez, Jaime Martínez, Sabrina La Font, Paula Fuentes i Sandra Claret com els seleccionats per a dur a terme el programa d'acompanyament”, ha destacat la regidora d'emprenedoria de l'Ajuntament de Benicàssim, Vanesa Batalla.

El jurat de Benicàssim Activa compost per la Diputació de Castelló, el CEEI Centre d'Empreses i Innovació de Castelló, la Fundació General de l'UJI Universitat Jaume I de Castelló, el ESPAITEC Parc Científic i Tecnològic i la Cambra de Comerç de Castelló han seleccionat els projectes d'aquesta cinquena edició que s'han donat a conéixer en l'esdeveniment de Talent Local realitzat aquesta setmana en Vila Elisa al costat de la ponència de Martín Garrido CEO & Co-founder eAgora, Emprenedor social, TEDx Speaker i Acumen Fellow.

Sabrina de la Font, motivada per la seua passió per transformar espais i transformar-los en nous ambients adaptats a les necessitats dels seus usuaris, entra en el programa Benicàssim Activa amb el projecte 46ymedio Assessorament i Decoració d'Interiors. Per part seua, Jaime Martínez, entra amb un negoci de drons per a proporcionar vídeos corporatius, inspeccions, termografies o serveis de fumigació i adob de camps. Sandra Claret, que es defineix com coach de canvi d'hàbits i gestió del canvi, sota el nom empresarial de la central bé Start. Carlos Pascual per la seua part porta avant una empresa de reforma de locals comercials per a transformar-los en habitatges totalment habitables. També trobem Els mobles de Marlene Vázquez que busca oferir solucions per a la reutilització de mobles de fusta. Finalment, Paula Fuentes té el somni de muntar un obrador en el qual vendre rebosteria creativa personalitzada.

Els triats rebran formació i eines per a desenvolupar el seu model de negoci a Benicàssim. Aquest programa d'acompanyament a l'emprenedor es dividirà en quatre etapes amb una duració aproximada de huit mesos. Durant el programa els emprenedors treballaran en les instal·lacions de Cotreball Benicàssim, en les quals s'oferiran noves accions per a unir i potenciar el #TalentoLocal del municipi, unir als nous emprenedors amb les empreses ja establides, amb formacions, networking i esdeveniments de motivació, que entre altres novetats es potenciaran en aquesta edició.

 

Pujar