elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Benicàssim escolta a peu de carrer les queixes i propostes d'un centenar veïns i veïnes

Compromís per Benicàssim escolta a peu de carrer les queixes i propostes d'un centenar veïns i veïnes
  • La candidata a l’alcaldia del municipi, Paula Mateos Eixau, va estar acompanyada de Joan Baldoví, candidat a la presidència de la Generalitat i actual diputat al Congrés

El passat cap de setmana el col·lectiu de Compromís a Benicàssim va organitzar una xarrada a la plaça de les Oliveres, davant l’ajuntament, per a escoltar les queixes i propostes dels veïns i veïnes que es van animar a participar. La candidata a l’alcaldia del municipi, Paula Mateos, junt amb Lluís Bernal (número 4) es van posar a disposició de qui va voler preguntar sobre les seues intencions per a governar el municipi, de cara a les pròximes eleccions del 28 de maig. Junt amb ells, Joan Baldoví, candidat a encapçalar un nou Botànic des de la Generalitat Valenciana, va donar suport a la candidatura i va explicar com un canvi de gestió local milloraria la vida de les persones que viuen al municipi tot l’any. “Benicàssim necessita un govern progressista que pose en primer lloc als veïns i veïnes, i la millor candidata per a fer-ho possible és Paula” va afegir Baldoví.

Com a declaració d’intencions i a peu de carrer, Mateos va donar un micròfon a qui el va voler agafar, i els tres candidats van respondre totes les preguntes que els van fer les quasi cent persones que s’havien congregat a la plaça, la majoria sobre sanitat, educació, serveis socials, urbanisme i joventut.

“Nosaltres volem un govern municipal per a les persones, i per això cal escoltar als veïns i veïnes, donar-los veu, no des de dalt, sinó a peu de carrer, que és el lloc on una alcaldessa deu estar, al costat de la gent que forma el seu poble” va declarar Mateos.

El pròxim dissabte el col·lectiu local tornarà a obrir el micro, esta vegada a les urbanitzacions de muntanya, en un acte organitzat per a parlar de seguretat junt amb representants de policia i Guàrdia Civil.

Pujar