elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El comerç s'acosta a la costa de Benicàssim amb el mercat d'artesania Torre de Sant Vicent

El comerç s'acosta a la costa de Benicàssim amb el mercat d'artesania Torre de Sant Vicent
  • El Passeig de les Arts acull l'espai comercial que romandrà obert tots els dies de 19.00 a 0.00 hores fins al pròxim 4 de setembre

Amb l'inici de l'estiu, el comerç torna a ser present en la costa de Benicàssim amb el mercat d'artesania Torre de Sant Vicent que ja ha obert les seues portes. Com recorda l'alcaldessa, Susana Marqués, “va ser en 1989 quan aquest mercat artesanal iniciara la seua activitat en la llavors plaça de la Torrassa i després de la remodelació d'aquesta, va ser reubicat situant-se des de llavors, fa ja una dècada, en l'actual Passeig de les Arts. Després de més de 30 anys de funcionament, aquest mercat ambulant s'ha convertit en una visita indispensable per a tots els veïns, visitants i turistes durant temporada estival i suma atractiu a aquesta zona del nostre litoral”.

Situat en el Passeig de les Arts, al costat de l'amfiteatre Pepe Falomir, el mercat ofereix cada tard-nit una àmplia oferta de productes artesans, entre els quals es troben joieria, bijuteria, ceràmica, cuir, tèxtil, vidre i articles de decoració. L'edil de Comerç, Vanessa Batalla, ha afegit que tots els llocs instal·lats mantenen la mateixa estètica, totes de color blanc igual que el tendal, de la mateixa grandària i, a més, el subministrament elèctric per a la il·luminació s'ha de realitzar mitjançant plaques solars en la part superior.

Aquest espai comercial representa la tradició, il·lusió i originalitat dels artesans i estarà obert fins al pròxim 4 de setembre en horari de 19.00 a 00.00 hores.

Pujar